DREAMMIND Отговорено Декември 24, 2015 Отговорено Декември 24, 2015 С този пост ще пробудя повече съжаление, отколкото нещо друго. Знам,че знака на фирмата е ухо, защото е само за глухи. Та, това е подаръка за жена ми, за Коледа. Да си прави домашни записчета. :) А Ако става да записвам акустарки с това ще е плюс, макар че нямам очаквания. 1 Цитирай
aarab Отговорено Декември 26, 2015 Отговорено Декември 26, 2015 Всеки почва от някъде. Незнам някой да е почнал с Neumann, RME, Beyerdynamic, Adam И т.н. Всички почваме с Behringer, Tascam и такива. Ако искаш читави тракове - ъпгрейдваш Честито! PS: Ако не беше "U" щеше да е по-добре Цитирай
jabs Отговорено Декември 27, 2015 Отговорено Декември 27, 2015 Универсалната Света Тройца ... 6 Цитирай
musicman Отговорено Март 12, 2016 Отговорено Март 12, 2016 ^ Най-накрая някой да избере българското Честито! 1 Цитирай
Mairomaster Отговорено Март 12, 2016 Отговорено Март 12, 2016 Абе кое точно е българско в снимката, стана ми интересно? Първо си казах че съм недогледал нещо, но след 5 минути взиране и 15 търсени с google, все още не мога да разбера. Извинявам се за off-topica-a, благодаря. Цитирай
synchu Отговорено Март 13, 2016 Отговорено Март 13, 2016 Zenstudio е продукт на Antelope Audio, която е българска компания. 2 Цитирай
musicman Отговорено Март 13, 2016 Отговорено Март 13, 2016 Аз не съм сигурен, дали е българска, но със сигурност се произвеждат тук. И със сигурност са едни от най-качествените на пазара. 1 Цитирай
Trysth Отговорено Март 13, 2016 Отговорено Март 13, 2016 И на мен ми стана интересно, ама не можах да открия какви са по народност Antelope. Интерфейсът изглежда доста добър. Цитирай
axel Отговорено Март 13, 2016 Отговорено Март 13, 2016 Собственика мисля, че беше американец. Седалището и производството им е в България. Цитирай
dontwarrior Отговорено Март 15, 2016 Отговорено Март 15, 2016 Собственика се казва Игор и е украински евреин. Фирмата се казва Електросфера и произвеждат картите в България. Игор е лицето зад картите Aardvark които бяха популярни преди години. 2 Цитирай
Recommended Posts