ednomomi4e Отговорено Юни 25, 2012 Отговорено Юни 25, 2012 Във високия регистър доста по-тих отколкото в ниския май. Надявам се, че е от някакъв еквалайзер. Цитирай
rudibass Отговорено Юни 25, 2012 Отговорено Юни 25, 2012 (Редактирано) В момента още го напасвам ...Това е поправимо с високите... Редактирано Юни 25, 2012 от rudibass Цитирай
yordaniy Отговорено Юли 5, 2012 Отговорено Юли 5, 2012 Май дойде време да се похваля с нещо, което го поръчах, чаках го повече от месец, дойде дефектно, върнах го, чаках още над месец да ми пратят ново... И разгеле!... Детайли: Spector Rebop 5 DLX FM BS Тяло: елша (Alder) с figured maple топ Цвят: черен сатен Гриф: клен (Maple), графитено подсилен (каквото и да значи това) Фингърборд: Палисандър Мензура: 35" Позиции: 24 Бридж: алуминий Електроника: SPECTOR TonePump - 2-бандова (ниски и високи), активна Адаптери: EMG 40HZ Звук: брутален за heavy metal и не само! (Май само чалга не може да се свири с него.) Като му посвикна, ще пусна едно кратко ревю със семпли в съответната тема... Въпреки дългото и мъчително чакане, големи благодарности на Ники Савов (BREAKDOWN) и Динакорд за доставката и обработката на първоначалната рекламация! Отново ще пожелая на всички по-често да имат сериозни поводи да пишат в тая тема! Поздрави! Данчо 6 Цитирай
rudibass Отговорено Юли 5, 2012 Отговорено Юли 5, 2012 Евала Данчо ! Това е хубав и истински инструмент..Със здраве да си го ползваш. 1 Цитирай
goshi Отговорено Юли 31, 2012 Отговорено Юли 31, 2012 (Редактирано) Schecter Stiletto 5 Редактирано Юли 31, 2012 от goshi 1 Цитирай
rudibass Отговорено Август 1, 2012 Отговорено Август 1, 2012 Хубав инструмент .Честито! Да си басиш със здраве. 1 Цитирай
chobbi Отговорено Август 13, 2012 Отговорено Август 13, 2012 Отдавна не съм писал в тази тема,но...от днес съм горд собственик на Schack Unique Artwood ,custom-http://www.schack-gu...queartwood.html 36" мензура,25 прагчета+нулево,тру боди нек,тяло бубинга/мейпъл/бубинга с ламинат махагон между топ-а и батъм-а,гриф мултиламинат мейпъл/бубинга,бридж и копчета ETS -http://www.ets-hardware.com/,ключове Gotoh,електроника,18 волта,Schack,усилване,панорама,ниски/параметрик,среди/параметрик,високи/параметрик с буст и кът,адаптери,2 хъмбъкера Basstec Страхотен инструмент и ако ви е интересно по-късно мога да направя ревю и още снимки. 6 Цитирай
BassTraffic Отговорено Август 14, 2012 Отговорено Август 14, 2012 Честитки в промишлени количества . Изглежда супер и да си призная не бях чувал за тия басове до сега Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Август 14, 2012 Отговорено Август 14, 2012 Честито! Изглежда интересно. Струва ми се че за електрониката е използвана капачка от Warwick? Цитирай
Fats Отговорено Август 15, 2012 Отговорено Август 15, 2012 Новата ми придобивка. С благодарност към Владо Тилев, който дефретна грифа и запълни отворите с пластинки слонова кост. Fenix "Jazz" style bass guitar. Sunburst. Solid alder body, maple neck and rosewood board. Duncan designed pickups. Made in Korea by Young Chang. Young Chang е корейска фирма, която от средата на 80-те до началото на 90-те години произвежда моделите Squdre на Fender. Цитирай
blr Отговорено Август 15, 2012 Отговорено Август 15, 2012 Честит да ти е! Този бас съм го пипал веднъж, още по времето, когато имаше прагове и ми направи добро впечатление. Качеството на изработка е над средното. Доколкото си спомням, тежеше много обаче. Цитирай
Fats Отговорено Август 15, 2012 Отговорено Август 15, 2012 Вярно, тежи, но аз свиря вече само седнал. След като мина през ателието на Тилев грифът стана още по-удобен. Китарата е много малко използвана, при предишния собственик само събираше прах и не особено грижовно отношение. След обработка на потенциометрите с контактен спрей и парафиниране на адаптерите всичко е готова за действие. Струнникът е от масивен месинг, но имам някои забележки. Мжже би по-нататък ще го заменя и ще направя струните trough body Цитирай
Yves Отговорено Септември 17, 2012 Отговорено Септември 17, 2012 Да се разпиша и аз за сефте в тази тема, ето я първата електронна бас-придобивка Следваща цел - тунер, и евентуално ако успея да превъзмогна психологическия шок от цената - компресор MXR М87 3 Цитирай
yordaniy Отговорено Септември 17, 2012 Отговорено Септември 17, 2012 ^ Честито! Със здраве да набиваш жиците! Иначе - и М80, и М87 си струват всяка стотинка! 1 Цитирай
Recommended Posts