Abbath Отговорено Април 24, 2014 Отговорено Април 24, 2014 Абе заиграх се с едни кабинети, за които отдавна ме сърби...Не са за "Изработка и ремонт", не съм достоен за там, пък и не са готови още, ама не ме сдържа да се изфукам Ето единия почти готов.Остава му само козметично тук-там и...два Еминенса Другият чака още облицоване и говорители, но му казах да почака до заплата Горното също е за фукня, ама си трайкам да не ме нахрани някой 9 Цитирай
chobbi Отговорено Април 25, 2014 Отговорено Април 25, 2014 Не знам за кабинета,който изглежда доста луксозно,но басът е по-интересен за мен. Иначе,честито за придобивките! Цитирай
Abbath Отговорено Април 25, 2014 Отговорено Април 25, 2014 Басът и на него му е премиера тук, макар че е при мен от година вече... Цитирай
разбойник Отговорено Април 25, 2014 Отговорено Април 25, 2014 Марката на усилвателя вдъхва доверие Добре изглеждат машинките, пусни повече информация когато си готов 1 Цитирай
Telerig Отговорено Април 26, 2014 Отговорено Април 26, 2014 Е баш пък за горното няма кой да те нахрани - спри да си трайкаш спокойно , тая ямаха е култова между другото - комбинацията с другото е успешна сигурен съм. Цитирай
dzwer Отговорено Май 16, 2014 Отговорено Май 16, 2014 Аз пък се сдобих с един китайски Warwick Rockbass, произведен Юни 2011-та според серийния номер Съответно Cort-а в средата ще бъде пуснат за продажба, а къстъм баса все още не съм го върнал на моя приятел и е крайно време да го направя, че само ми заема място, а и на тоя етап 5 струни са ми много 1 Цитирай
tsetso Отговорено Май 17, 2014 Отговорено Май 17, 2014 След 3 години проектиране и търсене, мога да кажа, че педалборда за баса, контрабаса ми е вече завършен, доколкото може разбира се да бъде завършен един педалборд :-)Много съм щастлив с новата ми играчка, а саунда е точно това, което винаги съм харесвал.Благодаря на Niki Fena за търпението, за отговорите на всичките ми въпроси и за добрата изработка на лупъра, захранването и другите "джаджи" които ползвам в новата играчка. 11 Цитирай
bmo Отговорено Май 18, 2014 Отговорено Май 18, 2014 Бравос! Яко степ се очертава с такъв борд. Със здраве да го газиш. Цитирай
rudibass Отговорено Май 24, 2014 Отговорено Май 24, 2014 (Редактирано) Отдавна му бях хвърлил око... Благодарение на бат Красчо (TEMERUT), басът вече е мой .. С удивителна комбинация от БЪЛГАРСКИ сингъл нойслес адаптери и 3 бандова електроника. Нек тру конструкция., Мейпъл тяло и гриф, палисандър фингътборд. Доста джази тон . Объл, но за сметка на това доста стабилен . Редактирано Май 24, 2014 от rudibass 6 Цитирай
armario Отговорено Май 25, 2014 Отговорено Май 25, 2014 Е, най-накрая е твой. Честит да ти е и със здраве да подпираш F#. 1 Цитирай
rudibass Отговорено Май 25, 2014 Отговорено Май 25, 2014 (Редактирано) Къде го подпирам F#, къде то подпира мене. Къде изобщо се подпирам само на киатарата. Къде китарата се подпира на неква стена..Абе хубаво е да има на нещо да се подпреш... Само да сменя струните и ще надраскам некъв трак, да се чуе. Редактирано Май 25, 2014 от rudibass 2 Цитирай
DYLGIQ Отговорено Юни 11, 2014 Отговорено Юни 11, 2014 Seymour Duncan SPB-2, вече монтиран в любимия ми Пресижън : Много мощен адаптер, за металисти като мен се е утепАл. На някой да му се намира излишен SJB-2? 4 Цитирай
Recommended Posts