cecob Отговорено Февруари 27, 2014 Отговорено Февруари 27, 2014 Честито на всички, много голем кеф ми става като има раздвижване в темата! Аз от известно време не съм се включвал, а жабата ми кряка постоянно и ето го резултата: Най-накрая намерих в световен мащаб някой да продава Duck Dunn Signature с оригиналния куфар, case candy и hangtag и по тоя повод ми скъсаха задника с цена, ДДС, мита и шипинг. Ама съм доволен. Иначе другите попълнения, за които не съм се хвалил са японски Moris, набор 78 и японски Squire oт SQ сериите, набор 84. И те са с оригиналните куфари, case candy и абсолютно оригинални. В общи линии богът на precision-ите беше много благосклонен към мен напоследък. 6 Цитирай
armario Отговорено Февруари 27, 2014 Отговорено Февруари 27, 2014 (Редактирано) Честито, Жоре. Трябва да я донесеш на някоя сбирка. Честити нови придобивки, а и на теб, цецоб. Може да се каже, че яко си се фендъризирал. Редактирано Февруари 27, 2014 от armario 1 Цитирай
yordaniy Отговорено Февруари 28, 2014 Отговорено Февруари 28, 2014 Бравос! Тройка "ЧЕСТИТО!" и от мен на Илия, Жоро и Цецо! Цитирай
dzwer Отговорено Февруари 28, 2014 Отговорено Февруари 28, 2014 Аз най-после си взех мой си бас Cort GB34A-BK: И най-евтиното миксерче, което да си го ползвам у нас и да върши някаква работа - Behringer Eurorack UB802: И двете неща са възможно най-евтините, които да стават за начало. Важното е че мен си ме кефят и вече имам основателен стимул да се уча да свиря 4 Цитирай
tsetso Отговорено Март 30, 2014 Отговорено Март 30, 2014 (Редактирано) Новото ми синьо, сега:SWR rules... Преди: Редактирано Март 31, 2014 от tsetso 9 Цитирай
blr Отговорено Април 6, 2014 Отговорено Април 6, 2014 (Редактирано) И от мен едно микро хладилниче за домашна свирня: Редактирано Април 6, 2014 от blr 6 Цитирай
yordaniy Отговорено Април 18, 2014 Отговорено Април 18, 2014 dzwer, tsetso & blr - честити придобивки/модификации! Ето го и новият член на "семейството" - Spector Legend Classic 5: ...и заедно с батко си: 3 Цитирай
kulov Отговорено Април 18, 2014 Отговорено Април 18, 2014 Уникален е! Преди да купя ямахата много исках да си взема Legend 5 и то точно същия цвят! Още тайничко си въздишам по него. Абе красива работа... Поздравления, Данчо! Много шум да вдигаш с него )) 1 Цитирай
yordaniy Отговорено Април 22, 2014 Отговорено Април 22, 2014 Данке! Пожелавам всекиму подобни емоции! Току що му нахаках EMG-тата 40TWX, та и звукът му живна бая... Цитирай
dzwer Отговорено Април 23, 2014 Отговорено Април 23, 2014 Лично на мен ми харесва повече стария ти бас - на бас срещата той ме изкефи и най-много, спрямо останалите фабрични(а и къстъм) китари. А за какво ти е втори 5 струнен Спектор? В какво точно се изразява разликата м/у двата, освен цвета и формата на главата? Цитирай
yordaniy Отговорено Април 23, 2014 Отговорено Април 23, 2014 dzwer, тънкият ми замисъл има няколко под-компонента: имам нужда от backup инструмент, който И фундаментално да звучи малко по-различно. Това беше и идеята - разликите в геометрията да са минимални - за да мога по-лесно и бързо да ги сменям. Относно тона: ReBop-ът (вече) има по-агресивен звук, докато Legend-ът по-меко и по-vintage звучащ. Разликата идва най-вече от типа на адаптерите, от дървесината, а, предполагам не на последно място, и от разположението на адаптерите - на ReBop-а са по-събрани около MusicMan-ския "sweet spot", докато при Legend-а са по-изтеглени към bridge-а и neck-а, респективно. Ако на сбирката си харесал ReBop-а заради звука (апропо - той още тогава НЕ беше с фабричните си адаптери и електроника, а именно с тия TWX, които са на новия сега), на следващата сбирка ще харесаш повече Legend-а според мен... :-) Цитирай
dzwer Отговорено Април 23, 2014 Отговорено Април 23, 2014 На мен цялостното усещане ми допадна много. Значи сега си имаш два супер готини баса 1 Цитирай
armario Отговорено Април 24, 2014 Отговорено Април 24, 2014 Данчо, честито и с кеф да му разтриваш позициите. На останалите- също да ги радват новите придобивки. 1 Цитирай
Recommended Posts