IgniteAll Отговорено Октомври 16, 2010 Отговорено Октомври 16, 2010 О, за секунда не съм съжалил, а по-скоро премислях кога да дам парите за този бонбон. Color бутона направи бас тона още по-стегнат, а резачката мило посече всякакви детски надежди. Може да мърка и да рути като крайности на звука. Това ми стига като цяло. Цитирай
blr Отговорено Октомври 16, 2010 Отговорено Октомври 16, 2010 Честито! Със здраве да се ползва и очакваме ревю. Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 16, 2010 Отговорено Октомври 16, 2010 Честито Викс, да си го ползваш със здраве! Нещо не виждам да се хвалиш с тениската? Цитирай
preIbanez Отговорено Октомври 16, 2010 Отговорено Октомври 16, 2010 ^ ...кой продал продал....сам се е пре**бал... ... ...по мое скромно китаристко мнение...това е един от най-оптимално звучащите бас ДИ решения...не знам как е оригиналния и всепохвален сансамп...ама с това нещо при добро централно баса направо рути стени...особено като се вкара от драйва за цвят...честито още веднъж... Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 Ако Виктор не го домързи, ще ги сборим с изчадието на Tech21, намира ми се едно у дома. Иначе, да се похваля с новата ми мулти-стойка, която дойде миналата седмица от Швабско (адските благодарности на Коцето/BassTraffic - няма да отървеш справедливия ми гняв, бачо ), много ме радва: Сега остава да я донапълня и после почвам да подменям... Цитирай
разбойник Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 Честито момци Хареса ми коментара на Виктор. Аз бих избрал MXR ако искам да запазя звука на инструмента в някаква степен и да му добавя ефекти. Санс ампа променя доста повече, но и функцията му е друга - симулира усилвател и то нелошо. Цитирай
kokobahchevanov Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 След година и половина в мъки и терзания и аз се е добих с първия си работещт бас http://www.musicworld.bg/bg/c_402/i_16254/...g_XB300_BK.html п.п. Аз го купих по-скъпо от магазин в Димитровград. Цитирай
yordaniy Отговорено Ноември 2, 2010 Отговорено Ноември 2, 2010 (Редактирано) ^^^ Честит да ти е и със здраве и кеф да му вадиш душата! Аз пък миналата седмица увеличих броя на струните с това: За класа си вади доста приличен звук! Редактирано Ноември 2, 2010 от yordaniy Цитирай
kmfb Отговорено Ноември 2, 2010 Отговорено Ноември 2, 2010 Понеже съм (нагъл) циганин, както могат да потвърдят някои съфорумци, се хвърлям на шаренко и блестящо доста бързо и необмислено. Днес пристигнаха, за 3 дни и 65 лв. цена с доставката ей тези струнки, топли-топли от слънчева Филаделфия: След малко ще ги слагам. Като чета, дават ги че издържат повече от черните, червените и т.н. и не им падало толкова лесно покритието. Ай да проверим. Ето и едно видео ревю на зелените. Да подчертая, че не гоня такава визия и не съм емо! Цитирай
Abbath Отговорено Ноември 2, 2010 Отговорено Ноември 2, 2010 ^ Това струни свети ли в тъмното или само цвета е neon green? Цитирай
kmfb Отговорено Ноември 3, 2010 Отговорено Ноември 3, 2010 Не светят в тъмното, светят на UV светлина. Иначе са супер ярки и на нормална светлина. Чудесен тон изкарват, по-малко ниски от предните ми Dean Markley Blue Steel, ще видим как ще са като изчезне брилянса на новото. Цитирай
blr Отговорено Ноември 3, 2010 Отговорено Ноември 3, 2010 DISCO!!! Всеки с вкуса си, разбира се, но аз такова нещо не бих си сложил на баса. Честито и със здраве да си ги ползваш. Цитирай
cecob Отговорено Ноември 3, 2010 Отговорено Ноември 3, 2010 Миналата седмица си взех това: Kirkland, гриф- махагон и палисандър, тяло- овангкол и смърч, Shadow преамп и веднага му лепнах: Пробвах около 20-30 акустични баса преди да го взема и за тези пари съм доволен от качеството и от китайския/корейския народ- беше най-читавия нов за под 400EUR. В края на седмицата ще постна подробно ревю. Цитирай
Steff Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 Я да се похваля и аз, че не съм се хвалил отдавна... Ето новите придобивки от последните 2 месеца : Долната си я имам от едно време... Ама сега си има и капак Още едно басче, да има Един ламБов компресор ...щото са ми малко 16 ламби тук: Те това е в общи линии... Цитирай
Recommended Posts