Jump to content
Българският форум за музиканти

kokobahchevanov

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kokobahchevanov

  1. Здрасти,като я оправиш кажи как е щото аз имам абсолютно същата и имам същите проблеми като теб ааа за бръма в компа не знам ,аз мисля че при всички басове го има тоя бръм,пробвал съм с 2 чисто новички но все същото п.п.Не е лошо да си купиш и нова китара,щото новото си е ново Сори че поста ми няма нищо общо с темата
  2. kokobahchevanov

    Фукня

    След година и половина в мъки и терзания и аз се е добих с първия си работещт бас http://www.musicworld.bg/bg/c_402/i_16254/...g_XB300_BK.html п.п. Аз го купих по-скъпо от магазин в Димитровград.
  3. Благодаря за отговорите!!! Ще послушам съветите ви и ще събера пари та да му купя 1 адаптер толко и ще има яко меле в квартала . Иначе за качеството ,мисля че дървото е липа или нещо от сорта,не съм сигурен. Благодаря ви отново !!!
  4. Здравейте всички,имам едно запитваме към съфорумниците.Може ли аджеба да се слойи пресижън адаптер в джаз бас,ако се издяла,да се сложи нов пикгард и т.н.??? п.п. баса е кремона и е едно към едно с Фендер джаз бас. Благодаря предварително !!!
  5. Изивнявам се предварително за глупавият коментар и искренно моля да ме извинте !!! Много ви моля да ми напишете Л.С. с цените и китарите които продавате , ако продавате, защото немога да ги намеря в Купувам-Продавам.Благодаря предварително !!! П.П. Правите Невероятни китари ,Моля ви не спирайте !!!
  6. Ами в интерес на истината и този който оправяше моите не знаеше как трябва да се наредят (аз пък изобщо си нямам идея как трябва да са :С)
  7. Мерси за разбирането ,но не е от усилвателя ,защото когато го включа към компа е абсолютно същатата работа.Проблема е в адаптерите иии си прав сигурно ще го търкалям още седмица две и ще си купя нов (поне се надявам така да стане). Мерси много !
  8. Значи проблема е и в двата едаптера ,дори в единия свири само най-горната струна.Надявам се че утре ще го снимам и ще го кача за да го видите Мерси много за проявеното разбиране,рядко се срещат толкова отзивчиви хора в днешни дни !
  9. Зравейте вс, значи имам проблем с баса който е по-стар от мен (Кремона от 80та-90-та) таа проблемът е че баса е с 4 струни но втората и третата не звучат толко силно като първата и четвъртата .Като допълнение ще кажа че на скоро му бяха изпадали магнитите на адаптера но ги уж екелтротехник ги оправи и почнаха да се чуват малко по-сино но отново не толкова колкото другите струни. Моля кажете от какво може да е и как може да се реши!? Благодаря предварително! (Знам че е за смяна и в най-скоро време се надявам да стане но все пак искам да мога да свиря и на тази китара, защото има сантиментална стойност)
  10. +1 пишете ме и мен .Много искам китара но нямам финансова възможност за такава п.п.хь 16 съм и съм много запален :)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.