Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• 2 months later...
Отговорено

Този Мелъди мейкър звучи много интересно  с п90 адаптерите , почти като стратокастер, предполагам и заради по лекото тяло. На мен много ми допадна като звук. Откъм изработката на грифа и долното мостче имам забележки, но за парите си това си е много прилична китара..

Честито :)))

Отговорено

Аз вече се "отписах", наскоро продадох моят Мелъди мейкър, който беше доста добър, но след като 3 години не му обръщахте внимание

явно е и подценен. Да китарата е повече за блус/рок, отколкото за метъл, което обяснява по слабият интерес. Няма такъв филм

с почти като стратокастер, почтито е далеч от стратокастер. Иначе е повече от прилична китара. Колкото до гриф, моята, която беше ако не греша 2008-ма модел,

ми харесваше повече от СГ стандарта, който съм имал и от един експлорер, който наскоро се продаде. На моята грифа си беше близо до перфектен, да не казвам перфектен.

Честито!

Отговорено

Съгласен съм, Тони , няма качеството на страт, по скоро исках да кажа че заради п90те има по звънлив , "стратокастерски" тон, в сравнено със стандартния гибсън.

Отговорено (Редактирано)

Благодаря :) Наистина като звучене напомня на Страт, заради това и я взех (принципно свиря на Страт). Дори е малко по-звънлива в някои ситуации от мексиканския ми страт, който е с керамични адаптери (тази е с алнико 5). Като изработка наистина има какво да се желае, но поне вложените материали са истински (дано...) :) Абе готина китарка е, отдавна ми се щеше да си взме нещо с P90.

Редактирано от n1k0
  • 6 months later...
Отговорено (Редактирано)

Стига бе. Скучни сте. Гибсън са демоде :)

Или поне така казват нЕкои хора...

Редактирано от jabs