Hillbilly Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 Охх,след тия хубавици направо ми е смешно изтерзаното и леко моднато Студио (друг струнник и ключове Grover)- Цитирай
djbnz Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 The Grail както се води Zakk Wylde-ската. Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 (Редактирано) И аз съм след кандидат-Gibson собствениците Още ме е яд дето изпуснах ей това преди време, Сега сигурно е двойно по-скъпо: Gibson Explorer 84 Reissue Редактирано Септември 7, 2009 от edgecrusher Цитирай
gos Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 От мен това Gibson Les Paul Studio FB GH-2008 година http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2414/18...36wiW3dXwBg.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1983/57...MnQQETjuFmU.JPG Цитирай
prayer4eto Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 (На снимката не съм аз, обаче ) Цитирай
swe Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 След като видях с какво разполагат някои колеги малко ме е срам (и завиждам) но все пак да ви я покажа. И за да не отварям нова тема да попитам за ъпгрейда който сте правили по китарите, специално ме интересува смяната на ключовете с грувър, защото при мен са с два винта захванати а грувъра са с един, какво се случва с другата дупка вижда ли се, покрива ли се... Също така ми направи впечатление новия Guns n Roses там Робин Финк и Бъкетхет използват някакъв бутон нещо като off/on ще се радвам някой да даде подробности. Цитирай
chlen Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 И аз ще се разпиша по-скромно Цитирай
synchu Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 И за да не отварям нова тема да попитам за ъпгрейда който сте правили по китарите, Отвори моля Към останалите съфорумници - моля, да не излизаме извън темата. Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 (Редактирано) http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2057/20...Q0B8upgj5F2.JPG Ето това съм аз с моята китарка... Gibson Les Paul Standard-50s Reissue Upgrades-Seymour Duncan Distortion Pickups/neck and bridge position Редактирано Септември 8, 2009 от Smokejack Цитирай
docc Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 ^ Това (според мен) е един от най-добрите варианти на Standard предлагани от Gibson след възстановяването на LP-серията (1968)! Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 Много е гот, а и уредбата мие позната Цитирай
cold Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 Много е гот, а и уредбата мие позната Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 ^ Това (според мен) е един от най-добрите варианти на Standard предлагани от Gibson след възстановяването на LP-серията (1968)! Съгласен съм docc,китарата е невероятна и звучи чудовищно.Освен това се е доказала вече за година и половина като 100 процентов workhorse,тъй като повечето ми участия са свързани с пътуване горката е видяла какво ли не,но не е мръднала.Освен това,мога да се похваля,че John Norum има абсолютно същата включително и конфигурацията от адаптери. Цитирай
gopesh Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Най-якия клуб... с най- готините китари!!! Аз съм горд собственик на Gibson Les Paul premium plus!!!! Снимка ще сложа утре!!!2 Цитирай
Recommended Posts