Jump to content
Българският форум за музиканти

prayer4eto

Members
 • Posts

  444
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

prayer4eto last won the day on April 23 2018

prayer4eto had the most liked content!

About prayer4eto

 • Birthday 04/18/1983

Previous Fields

 • Инструмент
  Gibson SG

Contact Methods

 • Website URL
  http://myspace.com/rosenzah
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 • Interests
  Китара, без да съм професионалист, фентъзи, програмиране

prayer4eto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

 1. Събота, 20 април (2019) отново сме в Rock bar FANS за промоцията на новия албум на варненската банда L.S.D.D., която определено знае как да свири прогресив! Ще има и допълнително включване от една нова формация --> "Voice of Reason". Събитието във Facebook. Албумът на L.S.D.D. --> LIMBO Заповядайте, ще ни бъде приятно да се позабавляваме заедно.
 2. Събота, 23-и февруари (2019) в Rock bar FANS ще ни гостуват варненските рокаджии от PAINOUT, които наскоро издадоха албум. Събитието във Facebook.
 3. Сряда, 13-и юни (2018) - съвместно с инструменталистите от SATIVA ще пофилософстваме екзистенциално в Mixtape 5 (B-side). Събитието във Facebook.
 4. Събота, 28-и април (2018), гостуваме на CHAPLIN'S DREAM в родния им Шумен (Merock & Blues club). Събитието във Facebook
 5. BANDCAMP: https://dryw.bandcamp.com/album/hopeful-monsters FACEBOOK: https://www.facebook.com/drywband/
 6. Instrumental Progressive Rock - A mixture of heavy guitars, Jazzy Chords, folklore influences and the revival of the Mellotron spirit. Retro Futuristic visions of the world through music. BANDCAMP: https://futurewasperfect.bandcamp.com/releases YOUTUBE: www.youtube.com/channel/UCu-5WkXY42K8kBG3MsPUzoQ FACEBOOK: www.facebook.com/futurewasperfect/ Instagram: www.instagram.com/future.was.perfect/ CD BABY profile: store.cdbaby.com/cd/futurewasperfect
 7. За участия по клубове по принцип и 30 вата кубе е напълно достатъчно. Обикновено се държи усилвателя на ниски нива, пък с един микрофон отпред и добър озвучител си е напълно достатъчно. През 50-те/60-те може и да са разчитали само на усилвателите, ама в днешно време се предпочита да минеш през централното, та да може да се нагласи баланс на звука в клуба. Що се отнася до Blackstar ID сериите, те не са транзисторни усилватели, а са тип "modeling", т.е. липсва динамика на звука при свирене. Но пък симулацията на лампите е доста добра, пробвал съм я. За Marshall - не съм им фен, но (това си е лично мнение) въпреки, че се водят "легендарни", драйва/дистъра им не струва. Както и да е, зависи в какъв бюджет искаш да се вместиш, каква музика свириш, с какъв "гиър" (китара, ефекти) разполагаш до момента и т.н.
 8. Второто отроче вече излезе на бял свят. Можете да му се насладите от линка по-долу: http://music.balkhara.com/album/dustbowl Приятно слушане!
 9. 1. Който се е занимавал с класическа китара, знае, че 1-а 2-а и 3-а струна няма начин да ги скъсаш при нормално свирене. 2. Грифът е дебел и доста по-широк от този на western китарите, така че от измятане няма опасност. 3. Опънът ще ти бъде по-голям, съответно усилието, с което свириш ще бъде несъразмерно спрямо това на останалите струни. Може да изпитваш наистина дискомфорт, но това е докато свикнеш. Може би се доближава до усещането да смесиш черен с бял найлон. 4. По-добре е като се сменят струни, наистина да се сменят всички, т.е. препоръчително е да вземеш цял комплект. Звукът е различен. За тренировки - става, но гледай възможно най-скоро да си вземеш подходящи нови.
 10. 15-и януари (вторник) рок бар Студио (бул. цар Освободител 8А) (да HE се бърка със Studio5) 21:00h цена: 5лв Този път с нас ще свирят и българските дуум метъли Obsidian Sea Събитието във Фейсбук: http://www.facebook.com/events/190039581135929/?suggestsessionid=5229134961357559067
 11. Дебютният албум на група BALKHARA - Crest е вече завършен (миксиран, мастериран) и е наличен за слушане / изтегляне: (щракнете на картинката) За момента е онлайн; ако желаете CD копие, свържете се с нас по e-mail: info@balkhara.com или посетете някое наше участие.
 12. Група BALKHARA има удоволствието да ви покани на концерт, съвместно с бандите LA OTRACINA( сайкъделик рок) и KADAVAR( стоунър/дуум). 20.05 (неделя) клуб MIXTAPE 5 (карта) 19:00h цена: 12 лв (през мрежата на Eventim), 15 лв. в деня на концерта. Подробности: тук , тук и тук. Ще се радваме да ви видим там!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.