Orion Отговорено Юни 6, 2008 Отговорено Юни 6, 2008 Eeeeeeeeeeee, честито. Супер е! Истински къстам!!! Печелиш първа награда в "Пълна промяна" Цитирай
Dikata Отговорено Юни 6, 2008 Отговорено Юни 6, 2008 ами сега остава да я разпориш от свирене.честито! Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 6, 2008 Отговорено Юни 6, 2008 Красота !!!! :) Да живее DIY Жестока визия, особено като погледнеш преди и сега Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 7, 2008 Отговорено Юни 7, 2008 Всичко е екстра, само този надпис Gibson на главата малко не се вързва, защото е очевидно че не е такава. Цитирай
ultramega Отговорено Юни 7, 2008 Автор Отговорено Юни 7, 2008 благодаря ви за вниманието, радвам се че удобрявате крайния резултат. edgecrusher глявата без надпис изглежда някак неестествено. Никого не се опитвам да заблудя че китарата е нещо друго различно от това което си е. Не смятама да я продавам и да правя разни такива номера. НАй малкото онази пластина отзаде бих опитал да разкарам ако имах такива фантазии да заблудя някой. А и ако се загледа човек, ще забележи че надписа не е 1:1 и то неслучайно Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 7, 2008 Отговорено Юни 7, 2008 Това е ясно Аз бих сложил нещо 'неутрално', измислена марка или просто да си сложиш името и т.н. Цитирай
jocker Отговорено Юни 7, 2008 Отговорено Юни 7, 2008 :) Много красива!!! Заслужава много внимание и време. Цитирай
ultramega Отговорено Юни 7, 2008 Автор Отговорено Юни 7, 2008 Да сега и отделям доста внимание Най хубавото е че звука ми харесва и всичко по електрониката си бачка Това беше много учудващо за мен защото за първи път хващам поялник. Определено не е за мен тая работа. Докато поих , няколко пъти се изкарах извън равновесие и бях на крачка да разкъсам всичко запоено да момента и да изхвъля жиците... но се овладях Добре че ми дадоха схема ,проста като за мен. С такава всеки може да си направи уайъринга. Обаче сега като посвирих доста забелязвам нещо което ме смущава Ключето има три позиции нек, бридж или и двата адаптера. Когато е в средна позиция , тоест двата адаптера, когато намаля докрай единия от двата адаптера (без значение кой) и звука изчезва. нормално ли е така? Сбъркал ли съм нещо? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 7, 2008 Отговорено Юни 7, 2008 Би трябвало да е нормално Все пак е сплит койл режим . Иначе с гейна и ниските как се справя ? Честито пак - страхотна е станала . Цитирай
liquid_death Отговорено Юни 7, 2008 Отговорено Юни 7, 2008 Може и да се избегне това с мидъл толожението на ключа. Тук е описано как да се избегне това. http://www.guitarnuts.com/wiring/stockgibson.php И поздравления за китарата!Супер е! Цитирай
Metalix Отговорено Юни 7, 2008 Отговорено Юни 7, 2008 Всичко е екстра, само този надпис Gibson на главата малко не се вързва, защото е очевидно че не е такава. Ти пък как успя да му намериш кусур? Китарата е станала просто невероятна! Джипсон пасти да ядат! Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 7, 2008 Отговорено Юни 7, 2008 Когато е в средна позиция , тоест двата адаптера, когато намаля докрай единия от двата адаптера (без значение кой) и звука изчезва. нормално ли е така? така може да се ползва като килл суич превключватела за адаптерите иначе много добре е станало!! Цитирай
ultramega Отговорено Юни 7, 2008 Автор Отговорено Юни 7, 2008 ще я оставям така засега, защото се ужасявам от мисълта да запоявам наново Цитирай
Recommended Posts