Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

проблем - във vst хост gr3 върви, но, ако го пусна самостоятелно, компът се рестартира... помня, че двойката вървеше нормално, но пък тогава не бях с xp 64...

• Отговори 1.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
проблем - във vst хост gr3 върви, но, ако го пусна самостоятелно, компът се рестартира... помня, че двойката вървеше нормално, но пък тогава не бях с xp 64...

Ако софтът ти е лицензен, не знам защо рестартира, но има няколко "народни" дистрибуции, дето вървят с бонус вирус в тях.

Може да е от това.

Сканирай си машината за всеки случай.

• 2 weeks later...
Отговорено

Новата версия почна да ми дава постоянен проблем. Като си свиря известно време и ми изкарва съобщение: "This software is not authorized and must be closed." Преинсталирах я, но пак същата работа.

Отговорено

.... да и при мен се появи този проблем ... преди около месец когато излезе първата народна версия на фирмата AMPLiFY я изтеглих , инсталирах и след това около 15 дни всичко беше наред , но след това се появи за първи път съобщение което даваше две опции - или регистрираш продукта или го затваряш .... естествено аз нямаше как да го регистрирам понеже към файловете за инсталация няма нито кей генератор , нито сериен номер , нито крак и затова затворих Гитар рига ... после пак го инсталирах и работих с него без проблем околоко седмица , но след това започна да се появява това съобщение постоянно , и дори преинсталация не помагаше ...... изтеглих всички фрий версии които има в нета на софта , а те са 2 или 3 и всички са на тази фирма AMPLiFY , но никъде не намерих вариант със кей генератор или крак и т.н. .....

.... явно още не са го кракнали качествено ....... е ако някой има инфо как може да решим проблема да каже ... няма да се разсърдим дето се вика :D

Отговорено (Редактирано)

Скоро ще започнe и при теб да се появява. Всички го имат този проблем.

Редактирано от Chrysalid
Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар!
Отговорено

...ако има някой по голям разбирач на компютри нека каже как става номера със стартирането на брояча за време - защото при инсталация на варианта на AMPLiFY има период от близо 15-20 дена в който софта работи без засечка, но след това става нещо което явно е свързано със изтичане на някакъв срок след който започва да излиза съобщението за регистрация или спиране на софта .... та мисълта ми е ако това се дължи на някакъв регистрационен файл който е свързан с някакъв вид таймер то къде да го търсим за да го изтрием .... защото освен всичко друго като деинсталиращ софта и пак го инсталираш съобщенията започват да се появяват веднага - т.е. след деинсталиране някъде в компа остава файл който влияе на следваща инсталация и онзи период от 15-20 дни в който няма проблем го няма ... та има ли начин да преодолеем това - и как по точно - къде да търсим файла и т.н. .... дано се намери някой който да помогне . предварително благодаря . живи и здрави . Цеко :thumbs_up:

Отговорено (Редактирано)

Аз ще си позволя да дам предположение, без да гарантирам дали ще има успех.

Обикновено в такива случаи, програмите правят някакъв запис в регистрите на Уиндоуса и колкото и да преинсталираме програмата, този запис си седи.

Има обаче една програма Registy Cleaner(Също и други с подобно предназначение) с която могат да се откриват такива, неизползвани вече Файлове от софтуер който вече е Uninstall-иран и евентуално да се изтрият, обаче аз препотъчвам много да се внимава, защото веднъж с подобна програма изтрих важни(явно) .dll и имах сериозни проблеми след това. Ако някой реши да опитва първо да ънинсталира GRIG-a

Аз бих опитал, но засега въпросното съобщение не ми излиза (мисля че съм го сложил преди повече от 15 дни , но не помня)

Редактирано от ultramega
Отговорено

.....имам инсталирана програма Reg Cleaner , но не помага в случая .... по страното е че при деисталиране dll файла който софта си прави в папка вст плъгини не се изтрива ... естесвено че пробвах и го изтрих ръчно и след това пак инсталирах , но явно проблема не е там - пак започнаха съобщенията за регистрация и то не след 15 дни , а веднага .... някъде другаде е дявола ..... айде софт специалисти - помагайте .... как да излъжем таймера или каквото е там , че да можем всеки път като я инсталираме да имаме 15 дни мегдан за работа преди досадните съобщения да се появят . Цеко :thumbs_up:

Отговорено

И Cool edit pro същата мизерия с брояча,лошото е че като сейвнеш няколко неща дава изтекъл лимит и тва е-деинсталирах и обратното,първия път мина номера,ама не става вече..явно помни откъде е качено ли?Така е с демо версиите ,явно-безплатен обяд няма :thumbs_up:

Отговорено

За ГитарРига - сложете си дата отпреди 16 декември. Това засега е единственото решение. Чакаме релиз на AIR....

Отговорено

Вариантът е да се използва някой софт, който "снима" цялото състояние на компа (регистри и файлове). Правят се "before-after" снимки покрай самата инсталация и се гледа кое къде се пипа. Защото то може да си въведе някаква си стойност НЯКЪДЕ в регистъра и върви го търси и трий. Същото важи и за файлче. На който му трябва и има достатъчно време и нерви за експерименти да действа и да се надява, че ще стане трика на химика. Защото няма гаранция, че ще стане...

Тип: Може да се ползва инсталл/деинстал във виртуални машини, за да се спести време/нерви/солети/крем-карамел... :hysterical: