Jump to content
Българският форум за музиканти

zigi

Members
  • Мнения

    143
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zigi

  1. zigi

    Guitar Art

    Ицо и аз си мислех за айрбръш, ти нали твойта китара така я напави. Кажи кви пари и къде ако можеш
  2. zigi

    Guitar Art

    Значи момчета ето тук: http://wxc.hit.bg/P1020376.JPG има снимка на това което смятам да си сложа на китарата. Принтирах го и го сложих да видя как ще изглежда. Въпроса ми е следния: как да го направя, така че да е възможно най-стабилно и да не се изтърка след време? Имам предвид да го рисувам ли, да го принтирам на специална хартия и да го залепя ли и т.н. Кажете ако имате личен с такива неща. Мерси много предварително.
  3. Ми повечето хора обичат, по-весели, по-енергични песни, баладите са повече за чувствените или по възрастните хора.
  4. Цялата работа е в това, че вчера се прибирахме с 1 авер от даскало и нямахме кво да правим и се стихме за идеята да правим металче с рецепти и някви простотии. Та снощи от към 11 до 2-3 позаписахме така на прима виста малко ама то така е най-яко Ето резултата: http://www.myspace.com/recipeband
  5. Малко офтопик, ама искам да попитам как точно дървото влияе на звука произведен от адаптерите. Не знам и моля за обяснение.
  6. Ся го слушах отново. Много е добро човек евала, хубаво, че го пусна А гласа пак ли е от миди контролера, понеже знам, че има и такива симулатори.
  7. Песента е класика http://wxc.hit.bg/untitled.mp3 сорка че не го свиря хубаво ама не помня как е пък и съм с резнати нокти Някой знае ли как се казва, че имам желания да я науча.
  8. Добре мерси мн за помощта, а знаете ли някъде къде мога да намеря някакъв текст който да чета с много букви от тоя сорт, тъй като си го казвам отделно ама като зема да говоря и става кофти смесено с другите гласни и съгласни. Аз принципно като си го казвам отстрани нямам проблем излиза си добре пак ама ми се криви устата и е мн смешно на външен вид. И на английски като говоря излиза добре не знам що
  9. zigi

    The Trooper & Losfer Words

    А бе не знам, аз съм я свирукал тая песен и първото соло ми се струва че много го бързаш спрямо ритъма и малко накъсано иначе като цяло е добре P.S. Басиста издиша малко.
  10. Хора, проблема ми е следния. Като бях малък имах голяма диастема между предните 2 зъба и бях свикнал да си изкаржам езика че да мога да казвам С, З и Ц. После сложих скоби и ми се прибраха зъбите, но зех да казвам тези три букви от дясната страна на зъбитестранично без да се усетя. Наскоро се бях записвал да говоря нещо и наистина е доста по различно. Оказа се в крайа сметка, че не знам как се произнася правилно С, З и Ц, а няма кой да ми даде обяснение къдя трябва да си сложа езика и къде трябва да е стегнат и от къде да ми излиза въздуха. Мога да ги казвам като си сложа езика отзад на предните 2 зъба, но като говоря и не става. Ако може малко помощ
  11. Не знам защо ама едит-а не ми работи.... Се тая сетих се, че началото ми мяза малко на началото на солото на Don't Fear The Reaper - Blue Oyster Cult Забавлявайте се
  12. Ми 4 струнен бас в BEAD труно ако не са му мн дебели струните. За тая работа има 5 струнен бас дето е BEADG като 1,2,3 и 4 струна са си еднакви като на 4-струнния, а 5 труна е по-дебела и се настройва в B стандартно.
  13. Тва дето звучи като ситар с какво си го направил?
  14. zigi

    Guitar Rig

    Ахаа ето защо било. А аз мислех че е у мен проблема и даже щях да преинсталирам Вин-а.
  15. zigi

    Line 6 Pod

    На мен ми препоръчаха Line6 като най-добро тъй като аз свиря по метъл раотки и ползвам главно ефекти не чак толкова акустични неща. Ма не знам може ако имате някакви други предложения да казвате. искам нещо около 300 - 400 може би какво би било най-доброто. Мен ми казаха ПОД 2 обаче аз видях флоор под-а и по ми харесва като за репетиции и концерт. Та кажете мнение в смисал променя се темата малко, но не мисля че е толкова голям проблем.
  16. zigi

    Line 6 Pod

    Това е единия модел Флоор ПОД се води -> http://line6.com/floorpod/ в БГ е около 400лв а това е другият модел ПОД 2.0 -> http://line6.com/pod20/ в БГ е около 340 лв В сайта пише че ефектите са еднакакви само че единия е с педали а другия е без и трябва да се взима отделно. Според вас кой вариянт е по-добър?
  17. zigi

    Jackson Js

    Здравейте. Имам китара Jackson JS1 и свиря от около 2 години. Мяркал съм из форума, че някой имаше pdf как да си я настроя, но не успях да го открия. Искам да си я наглася оптимално, имам предвид тремло, височина на струни, колко да са обтегнати от към бриджа, какви струни да използвам и т.н. Ако някой го има или знае къде го има моля да пише. Благодаря предварително.
  18. zigi

    A Rainy Song

    Хубаво е, жалко че в песента се редуват 4 акорда и джъткаш в 4-5 позиции от пентатониката. П.С. Кисов прочети малко теория на музиката, помага аде успех.
  19. Мерси много за информацията да си жив и здрав.
  20. Искам да те питам за парчето следното: правено ли е на програма или са записвани в студио или някъде инструментите, тъй като е мн яко и аз имам идеи за авторски ама не знам от къде да почна, мога да свиря на китара бас, мога да напраа барабаните ама не знам най-свестния софтуер, пък не искам да отварям тема щото четох много други и ми се омешаха в главата работите. Така че ако някои работи са правени с програми моля да кажеш какъв е софтуера, който ползваш.
  21. zigi

    Linux

    Baby Thomas относно дръм машината тази мисля че е сносна: КЛИК. Аз сега го свалям в момента и ще го пробвам а относно ВСТ мисля, че наистина няма да има. Но може пък да се намери нещо подобно или някакви банки не се знае. Айде ще се разровя ако открия нещо ще ви съобщя.
  22. Е ся друго си е да дрънкаш парчета на разни гаражни групи или групи дето не са много известни ама имат яки песни, въпреки че за публика дето много не разбира от музика Nothing Else Matters си въздейства супер силно, тъй като е супер известно
  23. Някой ми беше разправял за някакъв софтуеър дето си пишеш мелодията някой пее приблизително същата, колкото са му възможностите и после програмата му наглася тона на гласа по написаната мелодия. Както на чалга певиците им оправят гласа. Някой да има някаква идея
  24. zigi

    Украшения

    Кисов не се прави на недоразбрал, питам дали има човек дето да украсява китари или да продава бои в Пловдив.
  25. zigi

    Украшения

    Аха добре а някой има ли представа къде в пловдив може да има такъв човек ?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.