Jump to content
Българският форум за музиканти

zigi

Members
  • Мнения

    143
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно zigi

  • Рожден ден 03/03/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Maina

zigi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. zigi

    Guitar Art

    Ицо и аз си мислех за айрбръш, ти нали твойта китара така я напави. Кажи кви пари и къде ако можеш
  2. zigi

    Guitar Art

    Значи момчета ето тук: http://wxc.hit.bg/P1020376.JPG има снимка на това което смятам да си сложа на китарата. Принтирах го и го сложих да видя как ще изглежда. Въпроса ми е следния: как да го направя, така че да е възможно най-стабилно и да не се изтърка след време? Имам предвид да го рисувам ли, да го принтирам на специална хартия и да го залепя ли и т.н. Кажете ако имате личен с такива неща. Мерси много предварително.
  3. Ми повечето хора обичат, по-весели, по-енергични песни, баладите са повече за чувствените или по възрастните хора.
  4. Цялата работа е в това, че вчера се прибирахме с 1 авер от даскало и нямахме кво да правим и се стихме за идеята да правим металче с рецепти и някви простотии. Та снощи от към 11 до 2-3 позаписахме така на прима виста малко ама то така е най-яко Ето резултата: http://www.myspace.com/recipeband
  5. Малко офтопик, ама искам да попитам как точно дървото влияе на звука произведен от адаптерите. Не знам и моля за обяснение.
  6. Ся го слушах отново. Много е добро човек евала, хубаво, че го пусна А гласа пак ли е от миди контролера, понеже знам, че има и такива симулатори.
  7. Песента е класика http://wxc.hit.bg/untitled.mp3 сорка че не го свиря хубаво ама не помня как е пък и съм с резнати нокти Някой знае ли как се казва, че имам желания да я науча.
  8. Добре мерси мн за помощта, а знаете ли някъде къде мога да намеря някакъв текст който да чета с много букви от тоя сорт, тъй като си го казвам отделно ама като зема да говоря и става кофти смесено с другите гласни и съгласни. Аз принципно като си го казвам отстрани нямам проблем излиза си добре пак ама ми се криви устата и е мн смешно на външен вид. И на английски като говоря излиза добре не знам що
  9. zigi

    The Trooper & Losfer Words

    А бе не знам, аз съм я свирукал тая песен и първото соло ми се струва че много го бързаш спрямо ритъма и малко накъсано иначе като цяло е добре P.S. Басиста издиша малко.
  10. Хора, проблема ми е следния. Като бях малък имах голяма диастема между предните 2 зъба и бях свикнал да си изкаржам езика че да мога да казвам С, З и Ц. После сложих скоби и ми се прибраха зъбите, но зех да казвам тези три букви от дясната страна на зъбитестранично без да се усетя. Наскоро се бях записвал да говоря нещо и наистина е доста по различно. Оказа се в крайа сметка, че не знам как се произнася правилно С, З и Ц, а няма кой да ми даде обяснение къдя трябва да си сложа езика и къде трябва да е стегнат и от къде да ми излиза въздуха. Мога да ги казвам като си сложа езика отзад на предните 2 зъба, но като говоря и не става. Ако може малко помощ
  11. Не знам защо ама едит-а не ми работи.... Се тая сетих се, че началото ми мяза малко на началото на солото на Don't Fear The Reaper - Blue Oyster Cult Забавлявайте се
  12. Ми 4 струнен бас в BEAD труно ако не са му мн дебели струните. За тая работа има 5 струнен бас дето е BEADG като 1,2,3 и 4 струна са си еднакви като на 4-струнния, а 5 труна е по-дебела и се настройва в B стандартно.
  13. Тва дето звучи като ситар с какво си го направил?
  14. zigi

    Guitar Rig

    Ахаа ето защо било. А аз мислех че е у мен проблема и даже щях да преинсталирам Вин-а.
  15. zigi

    Line 6 Pod

    На мен ми препоръчаха Line6 като най-добро тъй като аз свиря по метъл раотки и ползвам главно ефекти не чак толкова акустични неща. Ма не знам може ако имате някакви други предложения да казвате. искам нещо около 300 - 400 може би какво би било най-доброто. Мен ми казаха ПОД 2 обаче аз видях флоор под-а и по ми харесва като за репетиции и концерт. Та кажете мнение в смисал променя се темата малко, но не мисля че е толкова голям проблем.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.