sardaesox Отговорено Януари 12, 2010 Share Отговорено Януари 12, 2010 Ами аз след серия подскоци кацнах на cubase5.1.2 и веднага забелязах разликата,с 5-орката компютъра направо лети. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tim1 Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 Значи тука ми дадоха 1 диск Кюбейс 3 обаче се оказа че има 3 туториала вътре които тръгват заедно с аутоплейа иначе като отворя папката има един файл на големина 121 мегабайта.Това ли е програмата,и ми пише Try before buy...мисля че нещо е прецакано,а? Здравейте и от мене, днес си дръпнах и аз тази програма от един любезен сайт-тя малко не ми е в категорията-ще бъда с нея като "чукча в мерцедес"-но големия ми ентусиазъм ме кара да се занимавам с това.Искам да попитак как да си я инсталирам? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 15, 2010 Share Отговорено Януари 15, 2010 Подробностите около такъв тип инсталации - на лични съобщения. Иначе ще имаме наказани. Благодаря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tim1 Отговорено Януари 15, 2010 Share Отговорено Януари 15, 2010 (Редактирано) ОК,колеги-инсталирах си я ! Няма проблем По първия демо-филм дори направих приложение.Станах студент-задочник ....поздрави на всички пп.Когато по време на запис-звука идва със закъснение-за какво става въпрос Редактирано Януари 15, 2010 от Tim1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Януари 15, 2010 Share Отговорено Януари 15, 2010 ключова дума за "Гуглене" - латенция Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abstract iv Отговорено Януари 15, 2010 Share Отговорено Януари 15, 2010 ...също "ASIO4ALL"! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tim1 Отговорено Януари 16, 2010 Share Отговорено Януари 16, 2010 ключова дума за "Гуглене" - латенция Доколкото разбрах-неадекватна звукова карта,нали ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Януари 16, 2010 Share Отговорено Януари 16, 2010 Най-вероятно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sboy Отговорено Януари 18, 2010 Share Отговорено Януари 18, 2010 Такаа....имам следния проблем: Изкарвам си таб от Guitar Pro като миди,после пускам миди файла със класик плеара-свири си.Обаче после като го вкарам в Cubase(мидито),не се чува нищо,проверил съм си SW Synth да е намален,не е.Пробвах и какво ли не оше....Някой ако е имал подобен проблем нека сподели.Преди като съм ползвал по същия начин,си се чуваше,но сега какво ли неправих и немога да го оправя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rumenman Отговорено Януари 18, 2010 Share Отговорено Януари 18, 2010 Здравейте. посочете с коя версия на cubase работите. Като за начало може да погледнете Devices - Device setup - default midi port. Там на двете "човки" посочете Sw synyh-a си. успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Януари 19, 2010 Share Отговорено Януари 19, 2010 Провери с кои драйвери ти свири Кубчето - ако си с Asio4All - най-вероятно няма да проработи вградения в Уин софт синт - просто той не работи с АСИО. Пробвай със ASIO Multimedia драйвера. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Януари 19, 2010 Share Отговорено Януари 19, 2010 Може би говоря глупости в момента, не знам как е положението в Cubase, но поне в Sonar и Reaper MIDI файловете не могат да бъдат просвирени, освен ако не са озвучени от VSTi. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Януари 19, 2010 Share Отговорено Януари 19, 2010 Могат, но само през MME драйвера. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sboy Отговорено Януари 19, 2010 Share Отговорено Януари 19, 2010 (Редактирано) Сега ще пробвам със Asio multimedia и ще пиша за резултата. Редактирано Януари 19, 2010 от sboy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Януари 19, 2010 Share Отговорено Януари 19, 2010 Мисля, че няма да се получи, защото ако го докараш от SW synth-а да излиза, ще се чува само едно Grand Piano първия инструмент от GM на всички chanel освен на 10ти там са drums Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts