Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 13, 2023 Отговорено Ноември 13, 2023 - Можеш ли да свириш Фадо? - Да, мога. - Изсвири нещо! Фа-а-а... , До-о-о... 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Декември 6, 2023 Отговорено Декември 6, 2023 ^ Кажи го на Стив Вай това ... 1 Цитирай
wiseppman Отговорено Декември 17, 2023 Отговорено Декември 17, 2023 Как се нарича китарист, който знае само 3 акорда? - Музикален критик! 1 Цитирай
wiseppman Отговорено Декември 17, 2023 Отговорено Декември 17, 2023 В: Каква е разликата между рок-китарист и голяма пица? О: Голяма пица може да нахрани четиричленно семейство. Цитирай
Koobenot Отговорено Януари 8, 2024 Отговорено Януари 8, 2024 Русенец на име Григори изпращал жена си Елизабет на жепегарата за екскурзия до ИстаМбул. За да я изненада и смеГчи тъгата от раздялата, предварително поставил в купето червени и бели рози. Видяла цветята Елизабет, грабнала една червена роза и се показала на прозореца с щастливи сълзи на очи. Григори се провикнал от перона, за да разсее потенциални недоразумения: — И белите са от мен! Елизабет моментално му отвърнала с онзи блясък в погледа, който винаги предизвиквал у Григори едни определени чувства: — Ибе ми се, доста ми се ибе, но влакът тръгва ... 2 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 10, 2024 Отговорено Януари 10, 2024 Айде сега пък русенец... В Силистра са по-зле! 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Януари 15, 2024 Отговорено Януари 15, 2024 Относно новите политики на YouTube към потребителите с AdBlock 2 Цитирай
Recommended Posts