Koobenot Отговорено Ноември 19, 2022 Отговорено Ноември 19, 2022 Бай Илън, поработи-поработи, отхвърли малко работа покрай Twitter 2.0, вземе изпее едно парче ... 1 Цитирай
Лими Отговорено Ноември 19, 2022 Отговорено Ноември 19, 2022 Само лицето на Илън Мъск е наложено върху истинският певец, на който пък е запазена устата. 1 Цитирай
yamaha Отговорено Декември 1, 2022 Отговорено Декември 1, 2022 Не съм писал досега в тази тема, но понеже в базара на форума разглеждах една обява, доста любопитно ми стана какъв компютърен превод е ползвал човекът, който продаваше това Peavey. Помествам само част...не знам, това може и да е някакъв жаргон, който не разбирам поради възрастта ми. Цитат Патентован микрофон, симулиран директен интерфейс (MSDI ™) с повдигане на земята и поражение на високоговорителите 3-лентов еквалайзер - копчето за високи честоти е ключът към щастието Цикъл на буферирани ефекти...Ще изпробвам моя етаж шушулка плюс върху него 3 Цитирай
Koobenot Отговорено Декември 1, 2022 Отговорено Декември 1, 2022 (Редактирано) На мен лично ми изглежда, че човекът в устрема си да напише някакво описание е копирал нещо от някакъв форум. Ето какво се получава, ако приложим обратната тактика на цитирания текст и го пуснем на български в Google Translate: Quote Patented microphone simulated direct interface (MSDI™) with ground lift and speaker defeat 3-band equalizer - the treble knob is the key to happiness Buffered effects loop...I'll try my floor pod plus on it Аз разбрах следното: Има патентован линеен изход (вероятно балансиран, DI), със симулация на микрофон (и говорител предполагам) с Ground Lift копче и прекъсване на сигнала към физическия говорител (предполагам става дума за китарна апаратура) Тук е лесно - Трилентов еквилайзер, високите са ключа към щастието! Буфериран FX loop ... бих пробвал своят Line 6 Floor POD Plus с него (това ще да е китарен процесор дето е на земята и го настъпваме с крак) Благодаря, мисля, че спечелих форумната викторина на загадките! Редактирано Декември 1, 2022 от Koobenot 2 1 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Декември 12, 2022 Отговорено Декември 12, 2022 (Редактирано) Quote "Съвременната китайска китара е на цената на един хубав адаптер." Редактирано Декември 12, 2022 от Koobenot 1 2 Цитирай
Лими Отговорено Декември 19, 2022 Отговорено Декември 19, 2022 Ако бяха писали днес познатите ни автори 3: Ромео и Жулиета Родът на княза на Верона Ескал – княз на Верона.В действителност областен координатор на ПП ГЕРБ в пловдивска област. Трудно произнася звукът р. Парис – млад дворянин, родственик на княза. В действителност стрелочник на гара. Меркуцио – родственик на княза и приятел на Ромео. Любител на народни танци и майсторски изпълнител на криво Садовско хоро. Родът Капулети Капулети – глава на едната враждуваща фамилия. В действителност агитката на "Локомотив" Пловдив. Известни като Смърфовете. Синьора Капулети – съпруга на Капулети. Председателка на фен клуба на Милко Калайджиев. Майсторка на мусака с патладжан. Жулиета – дъщеря на Капулети. Красива гимназистка пристрастена към хероин. Тибалт – племенник на синьора Капулети. Участник в нелегални гонки с любимото си Порше Карера. Дойка на Жулиета. Симпатична дебеланка с гърди по-големи и от на Долу Партън. Любителка на коктейл Отверка. Самсон и Грегорио – слуги на Капулети. В действителност активни членове на младежката организация на ГЕРБ. Обичат да дават неизпълними обещания и да се поздравяват с хай файв хилейки се на вярващите им. Пиетро – слуга на дойката на Жулиета. Възпитаник на местния механотехникум и колекционер на кутийки от кибрит. Старец – от семейството на Капулети. Най- редови дъртак с подагра, кофти дъх и гнили зъби. Родът Монтеки Монтеки – глава на другата враждуваща фамилия. Агитка на отбора на "Ботев" Пловдив. Известни като канарчетата. Синьора Монтеки – съпруга на Монтеки. Безлична домакиня. Маниачка на тема чистота.Често е с прахосмукачка или парцал и кофа в ръка. Постоянно мърмори и кара всички да си събуват обувките преди да влезнат в покоите им. Ромео – син на Монтеки. Разлигавен наркоман постоянно крадящ пари от баща си за да си купува дрога. Бенволио – племенник на Монтеки и приятел на Ромео. Най-ревностния почитател на отбора.Има огромна татуировка на Христо Ботев на гърба, но поради некадърността на татуировчика образът е нещо средно между портрет на чеченец със зъбобол и шарж на Мохамед Салах. Абрам – слуга на Монтеки. Ленив сополанко постоянно играещ на компютърен покер. Балтазар – слуга на Ромео. Калпазанин който го снабдява с наркотици. Други Брат Лоренцо и Брат Джовани – монаси-францисканци. В действителност следовници на Йехова. Аптекар. Дори спи с предпазна Ковид 19 маска. Всеки петнадесет минути си мие ръцете и след това ги дезинфекцира. Трима свирачи. Импенсонатори на Ъпсурд. Паж на Парис. Както очаквахте - джендър с изкуствено накъдрена коса. Друг паж на Парис. Джендър, но с естествено къдрава коса. Офицер. Младши лейтенант от авиацията. Пръска креймтрейлс. Хор. Пенсионери ентусиасти пеещи стари градски песни. Цитирай
Лими Отговорено Декември 22, 2022 Отговорено Декември 22, 2022 Ако бяха писали днес познатите ни автори то Декамерон Седем девойки и три младежа решават да се предпазят от върлуващия Ковид-19 като се самокарантинират за десет дни в луксозна вила в Драгалевци. 1.Пампинея. Красива девойка, но с лице цялото покрито от акне и приличащо на пица с пеперони. За компенсация тя постоянно лакира ноктите си, като всеки от тях не само че е изписан като великденско яйце, но е и с орлова дължина. 2.Фиамета. Известна още като Унищожителката на мартини.Въобразява си че прилича на Ейми Уайнхаус, но освен че е ужасно кльощава и има огромен кок, както и подобни татуировки няма нищо друго общо с оригинала. 3.Филомена. Студентка по кукловодство в НАТФИЗ. Постоянно чете Йонеско,Бекет и тем подобни авангардни автори на пиеси, но в интерес на истината нищичко не разбира от тях...както и аз,де. 4.Емилия. Извънземната и красота за съжаление е подплатена с ужасен, сприхав характер и тя е изпокарана с всички останали девойки, като си мисли че и завиждат, което в действителност не е далеч от истината. 5.Лаурета. Наричана още Диско Куин. Въпреки доста пълничкото си тяло тя е наистина пластична и постоянно изиграва Ума Търман в ролята и от Pulp Fiction. Когато не танцува се тъпче с картофени чипсове и диетична кола. 6.Нейфила. Момиче с поглед на крава мунтафонка и зъби на баварски кон. Тиха и безобидна. Мечтае да се ваксинира колкото се може по скоро и постоянно телефонира на своите за да пита дали вече е пристигнала ваксината. 7. Елиза. Момиче с доста пиперлив език, което постоянно се гъбарка с всички. Облича се с дрехи с три номера по-широки и кецове без връзки. 8.Панфило. Сериозен зубрач с очила и рехава брадица който даже е взел учебниците си със себе си. Говори с тембъра на синоптик с хрема. 9.Филострато. Любител на филмите на Жан Клод Ван Дам, Брус Ли и Чарлз Бронсън. Постоянно заема разни Кунг фу пози и с ужасен фалцет пищи разни бойни викове. Изпитва неимоверен страх обаче от хлебарки и бръмбари. 10.Дионео. Постоянно смееш се характер, който може да избухне в ужасяващ кикот дори и при показване на пръст. Винаги е със слушалки на ушите и оцветява екзистенцията си с роден и вносен рап. Цитирай
Лими Отговорено Декември 27, 2022 Отговорено Декември 27, 2022 Благодаря на жените, които и тази година щяха да ми откажат, ако бях им предложил! Спестихме си ала-бала. Догодина пак! 🤪 1 Цитирай
Лими Отговорено Януари 3, 2023 Отговорено Януари 3, 2023 Който папка рок енд рол е навярно бос и гол. Който металурзи слуша явно е със празна гуша. Класиката е за бабки понаконтени със шапки. Джаза слушат го снобари, рапът пък е за гъзари. Турбо фолк селяци радва той за тях е като "Правда". Комунистите - естрада, за фламенко курва страда. Фънка е за музиканти- с попровиснали тиранти. Всеки с нещо си се радва- кой с "квартети" кой със "брадва". Селчо акорд"йон разтяга, бизнесмена с "Тоска" става и си ляга. Ний обаче - дет сме грозни, тъпи, гадни и цирозни, с поразпукана черупка бичим Zappa чак до дупка! П.С. Липсва пънка в този ред на мисли, което ви дава творческа възможност да го добавите. 2 1 Цитирай
wiseppman Отговорено Януари 4, 2023 Отговорено Януари 4, 2023 Пънка, май не сте разбрали не е само за клошари! 1 3 Цитирай
wiseppman Отговорено Януари 5, 2023 Отговорено Януари 5, 2023 ^ Сега като го гледам 😞- трябва да има запетайка след "разбрали" (подчинено изречение). Предстявайте си го така. Цитирай
Voidhanger Отговорено Януари 6, 2023 Отговорено Януари 6, 2023 Преди 11 часа, wiseppman написа: ^ Сега като го гледам 😞- трябва да има запетайка след "разбрали" (подчинено изречение). Предстявайте си го така. Е нали е пънк, не дръж толкова на тия дреболии 😅 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Януари 15, 2023 Отговорено Януари 15, 2023 За мен най-голямата пънкарска проява в историята на рок музиката е когато Джони Ротън от Sex Pistols облича тениска с надпис "I HATE PINK FLOYD", която банда не съм чувал някой да я мрази ... но после човекът обяснил, че било проява на пънкария ("простотия", по нашенско му, според мен): https://www.vintag.es/2018/10/i-hate-pink-floyd-shirt.html Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 16, 2023 Отговорено Януари 16, 2023 ^ Един мой приятел разправяше, как негов познат - арабин, живеещ е България - изразявал недоумение, защо в единствено число е "Теле", но пък има "Телета", че и "Телетата". И се замислям, как би възприел "Простатата", или както един приятел се забавляваше: "Простататата". 2 Цитирай
Recommended Posts