Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 13, 2023 Отговорено Ноември 13, 2023 - Можеш ли да свириш Фадо? - Да, мога. - Изсвири нещо! Фа-а-а... , До-о-о... 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Декември 6, 2023 Отговорено Декември 6, 2023 ^ Кажи го на Стив Вай това ... 1 Цитирай
wiseppman Отговорено Декември 17, 2023 Отговорено Декември 17, 2023 Как се нарича китарист, който знае само 3 акорда? - Музикален критик! 1 Цитирай
wiseppman Отговорено Декември 17, 2023 Отговорено Декември 17, 2023 В: Каква е разликата между рок-китарист и голяма пица? О: Голяма пица може да нахрани четиричленно семейство. Цитирай
Koobenot Отговорено Януари 8 Отговорено Януари 8 Русенец на име Григори изпращал жена си Елизабет на жепегарата за екскурзия до ИстаМбул. За да я изненада и смеГчи тъгата от раздялата, предварително поставил в купето червени и бели рози. Видяла цветята Елизабет, грабнала една червена роза и се показала на прозореца с щастливи сълзи на очи. Григори се провикнал от перона, за да разсее потенциални недоразумения: — И белите са от мен! Елизабет моментално му отвърнала с онзи блясък в погледа, който винаги предизвиквал у Григори едни определени чувства: — Ибе ми се, доста ми се ибе, но влакът тръгва ... 2 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 10 Отговорено Януари 10 Айде сега пък русенец... В Силистра са по-зле! 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Януари 15 Отговорено Януари 15 Относно новите политики на YouTube към потребителите с AdBlock 2 Цитирай
Recommended Posts