Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Поздрав на тайфата с един TWO JET BLUEZ :)

Първият ми запис на пиано в кратката ми музикална биография. Колкото-толкова ... неволята не пита :)

Следва смесване и секакви последващи трикове и фатки, колкото и както се спраим  :)

Дано ви допадне.

https://soundcloud.com/darth_jabs/two-jet-bluez-final-2015

Редактирано от jabs
Отговорено

Много добро,а мое виждане,бегай от осовния тон ,нали за лийда искам да кажа,много красиво звучи като вместо да зафършиш фразата на сол примерно да отиде леко у фа диез (е те са си изработих псувните) :greenangel:  :cheers:  :cheers2:

Отговорено (Редактирано)

Малине, от твоите уста похвала е сериозно нещо! Благодаря ти.

(Както се разбра, фа диезЪТ е основен тон в современната музика и без него за никъде не сме.... :) )

От мен сериозен музикант няма да стане. Все разучавам сякви лигидни, фригидни и други подобни разходки по грифа и като хвана китарата

почвам по слух... :) Няма да ме бъде в теоретичната област, но пък какво от това. Музиката е за усещане и удоволствие, така го разбирам аз. 

(ся и мен ще ме отнесат като куцо пиле домат, ама квото то пък :) )

Джема поизчезна, затова няма да го пускам трака там, но го закачам тук без солокитарата и ще ми е адски любопитно да чуя едно твое джемене отгоре

ако не те мързи в тея жеги. Мисля че парчето ти е доста в кръвната група. Ако на някой друг му се свири, тоже е вери уелкъм дет се вика :)

https://soundcloud.com/darth_jabs/two-jet-bluez-final-2015-backtrack

Линк за изтегляне от дропбокс, в мп3 формат.

ПиЕс: Преди два дена накрая си сложих на единия Страт новозакупения Seymour Duncan SSL5 на бриджа (по-популярен като адаптера на Дейвид Гилмор...). Смея да твърдя

че си струва сяка стотинка, може да се чуе на солото. Много плътен и наситен тон. Рядкост за бридж позиция за Страт. Искрено препоръчвам, ако ви изпадне отнякъде.

Редактирано от jabs
Отговорено

Други ще посвирим отгоре тоже - искаш не искаш това е положението ;) Само да се поприбера....

Отговорено

Аз пък въобще нямам нерви за свирене,е ся женъта изпрати баща си до гарата,че идва на гости,е не съм с уменията на водопроводчик,,но все пак съм завършил механотехникум,та стария мъж какво беше пипнал ,та ,оправих го де,ама в банята течеше от казанчето ,малко Тексас флууд.. :greenangel:

Отговорено

Още нещо се изпече във фурната.

Днес му фраснах и едни барабанчета и бас, утре се изтрескват и едни фънки ритъм китари и сме в джаза както се казва :)

https://soundcloud.com/darth_jabs/i-shot-the-sherriff

Отговорено

Ъъъъъъ :)

Само дето аз съм на барабаните, бас китарата и "органа" , ама не на пианото.... де да бях :)

Клавишите са унгарски.

Отговорено

:) нищо конкретно, просто мойте котки само им дай да лежат по музикалните инструменти. Всъщност инструментите толкова не ги вълнуват, обаче виж куфара за китара е друга работа...ем удобно, мекичко..

IMG_8446.JPG

Отговорено (Редактирано)

Аааааа ! Красавец (красавица?) !

Това англичанче ли е?

Тоя пиниз с куфарите и при нас го има. По някаква причина Гибсънските куфари се тачат много, а на къстъм шоповете най-биля. Сигурно заради миризмата на дърво ... знам ли. Питам, не казва :)

Ето ситуацията с куфара на Къстъм Лес Полa. Както се казва "made to measure" :

Untitled_1.jpg

Редактирано от jabs
Отговорено

Нищо не заменя случайно оставения отворен куфар...Пък ако ти пасва на цвета на козината , още по добре

Две британки споделят дома ми :) , майка и дъщеря....

оспамихме темата, ама така са коткарите....

20150426_202806.jpg

20150122_180748.jpg

FB_IMG_1429440676974.jpg