chris_barnes Отговорено Септември 3, 2020 Share Отговорено Септември 3, 2020 Моите впечатления за ибанеца са, че си е работен кон. Не е перфектно изпипана навсякъде, но е много масивно направен инструмент, който става за мъкнене по участия из страната. Адаптрите звучат доста яко, определено са по-приятни от старите емг-та. За новите ѝм нямам наблюдения. Моята имаше нужда от изравняване на праговете, но след като мина при Ванката (Vandell) стана супер. Индонезийска е, по-евтиният bolt on модел, но приятел който има MTM1 я сравнява с такава като моята и казва, че не открива особени разлики.Теглото е 3236гр, което е по-малко дори от epiphone g400 custom , който имам. Бърнито лес пол къстъм ми откъсва врата с тегло около 4500гр [emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Септември 3, 2020 Share Отговорено Септември 3, 2020 На джаксъна блакаутите са ужасно силни. Като свиря на някоя китара с EMG 81, и сменя китарата, доста намалям гейна, иначе не се търпи. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris_barnes Отговорено Септември 3, 2020 Share Отговорено Септември 3, 2020 Предполагам са същите адаптри, и тук е така, много сила много нещо. С тази китара не ползвам бустер за меса ректото [emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris_barnes Отговорено Септември 28, 2020 Share Отговорено Септември 28, 2020 Дойде време да се похваля с новата (стара) мотичка. Burny Les Paul Custom John Sykes, която взех от колегата jim. Китарата претърпя лека реставрация, долу можете да видите снимки преди/след. Пребоядисването е направено от Vandell Guitars. По хардуера са сменени само шайбите на ключовете и няколко болтчета, всичко друго е оригинално - добре почистено. Адаптерите са SD JB & 59.Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Септември 28, 2020 Share Отговорено Септември 28, 2020 Супер е станала китарата, много да те радва. Ще ми е интересно да чуя нещо с нея. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris_barnes Отговорено Септември 28, 2020 Share Отговорено Септември 28, 2020 Ще пробвам да запиша нещо, макар че хич ме няма в тези неща [emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 29, 2020 Share Отговорено Септември 29, 2020 Едно аналогово миксерче за parallel processing-а на Wet/Dry/Wet рига: 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Септември 29, 2020 Share Отговорено Септември 29, 2020 Ах ти какво си куче, Цецо. Честито и аз много му се облизвах на този модел и докато се накумя те взеха, че в Томан го спряха. Сподели повече за rig-a? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 29, 2020 Share Отговорено Септември 29, 2020 Ами... идеята е сравнително проста, но е малко трудно да се обясни без схема... Схемата е: китара -> кабел -> амп -> кабинет. Винаги! Няма кутийки, няма ривърби, няма луупове, няма нищо - максимално къс и чист път на сигнала. За озвучаването и ефектите има: микрофон (или два) -> Самсон миксера -> РА. И в самия миксер (който има два стерео бъса за мониторинг/ефекти) е добавен TC G-Major 2 за хорус и дилей. В миксера е включен и TC G-System, който управлява МИДИ превключването и процесва сигнала от пиезо изхода (за акустичен звук). За две по-хахави бленди (с Уа, Уами) магнитно-адаптерния сигнал се пренасочва първо през G-System, тъй като няма как да звучат добре при паралелен процесинг (в тия пресети пиезото е спряно). За превключването на китарните сигнали към ампове/процове имам тру байпас суичинг система (само релета и жакове) с 2 входа и 2 изхода + лууп, която по принцип е моя разработка, но Никифена ми даде ценни съвети във финалната фаза и реално пак помогна доста. Системата пуска към централното: Моно директен китарен сигнал; Стерео ефектиран китарен сигнал (само ефектите); Стерео пиезо сигнал с ефекти. Към централното отиват две жици. На репетиция не ми трябва директния сигнал, така че той се намаля от единия потенциометър. За конц - усилва се колкото е нужно. Стерео сигналите са си общо взето същите и в двете ситуации. Носи се 212 кабинет, лампов амп, 4U rack, G-System педалиерата, китара. Не е малко, но не е и нещо кооой знае какво, особено в сравнение с носенето на дръмсет. Досега за миксер използвах Фокусрайт аудио интерфейс, но нямаше как да се монтира удобно. А и сега ще избегна аналогово-цифрови и обратни конвертирания на основния сигнал! Също така сега не би трябвало да има фазови проблеми ако добавя малко от директния сигнал в микса при солова бленда (сега се чува малко фейзнато заради конверторите). Edit: Добавям снимка. 4 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wiseppman Отговорено Октомври 2, 2020 Share Отговорено Октомври 2, 2020 Честито! И аз имам същия- оказа се, че задния монитор дава двойно моно, а предния- само моно. FX обаче си е стерео, 9 и 10 канал-също с Y-кабели. Но не мога да свикна с потовете- не може да се действа бързо при нужда, трябва да се вглеждаш в цялата купчина, затова им лепих цветни лепенки. С Tascam-а ми е по-лесно. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Октомври 20, 2020 Share Отговорено Октомври 20, 2020 Martin D28 11 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Петьо Бояджиев Отговорено Октомври 20, 2020 Share Отговорено Октомври 20, 2020 Яворе, прекаляваш вече! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Октомври 21, 2020 Share Отговорено Октомври 21, 2020 Петьо, както беше култовата реплика от филма "Топло": Брей, голям човек е дакела... Та и аз... туй Мартин-а голяма китара се оказа. Дето се вика Елвис, Боб Дилън, Жорж Харисон и разни други can't be wrong 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Октомври 22, 2020 Share Отговорено Октомври 22, 2020 ....абе за един кратък момент щеше да сбъркаш.....:) Но да - D28 е teh mother, father and сичко останало.... a сега много ти трябва един OM/000 модел 2 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Октомври 22, 2020 Share Отговорено Октомври 22, 2020 Ти си виновен, както винаги 000-28 е в процес на преговори Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts