wiseppman Отговорено Юни 12, 2017 Share Отговорено Юни 12, 2017 (Редактирано) Малко съм оBOSSял Редактирано Юни 12, 2017 от wiseppman 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris_barnes Отговорено Юни 14, 2017 Share Отговорено Юни 14, 2017 (Редактирано) Засега в Jet City JCA50H. Нямаше някаква драстична разлика от слагането на LPS Sovtek-a и JJ 832. По-скоро миниатюрна... Може би в по-истински амп (за 5-6-10 хилки)... Аз като си взех дуал ректума бях се ентусиазирал и напазарих преамп лампи както пишат по дебелите форуми...доста разочарован останах. Усилвателя не звукна по-добре, но за сметка на това стана по-шумен. С кеф си върнах оригиналните предусилвателни лампи. Редактирано Юни 14, 2017 от chris_barnes Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ламби Отговорено Юни 14, 2017 Share Отговорено Юни 14, 2017 Имах и аз подобен проблем изгоря ми предусилвателна лампа и си купих четири 12 АХ 7 А,Докато не сложих точно 12 АХ 7 С все бръмчеше.Така де в моя случай хубавите са най евтините противно на всякаква логика.За крайното стъпало не знам не съм ги сменял или миксирал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gos Отговорено Юни 26, 2017 Share Отговорено Юни 26, 2017 Наскоро се сдобих с една непретенциозна и евтина травел китара , която всъщност като цяло много приятно ме изненада . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Юли 20, 2017 Share Отговорено Юли 20, 2017 Малко нови придобивки от една от любимите ми марки. 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 21, 2017 Share Отговорено Юли 21, 2017 Абе в горния нямаше ли симулация на долния? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Юли 21, 2017 Share Отговорено Юли 21, 2017 Наблюдателен си, Цецо Правя си нов рак с ефекти и като ги тествам ще видя кое ще ми върши работа и кое ще хваща пътя, но 2290 ... си е 2290 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Юли 21, 2017 Share Отговорено Юли 21, 2017 ^^ To май и в nova delay има симулация на най-голямото чекмедже. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 21, 2017 Share Отговорено Юли 21, 2017 Честито още веднъж, Марио!! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Юли 28, 2017 Share Отговорено Юли 28, 2017 да взема да се похваля с какво се сдобих. Стартирал съм създаване на нов педал борд. И по този повод две от най-важните съставни са тунер и захранване. Та открих една джаджа, която комбинира и двете части, продукт на Joyo, наречено PowerTune. Тунер и захранващов едно с 8 изхода 6х100мА и 2х500мА. Джаджата пристига окомплектована с подходящо филтрирано зарядно, кабели за захранване на другите ефекти като спокойно могат да се захранят до 10 ефекта. В комплекта са включени и два кабела за обръщане на поляритет при необходимост. Реших да рискувам и останах приятно изненадан от частта свързана с настройване на инструмента. Дисплея е достатъчно ярък и устройството е достатъчно пъргаво. Като минус мога да отбележа само това, че настройването е само при 440кХр. http://acei.snimka.bg/other/powertune.956478 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Юли 28, 2017 Share Отговорено Юли 28, 2017 (Редактирано) Честито!Joyo/Harley benton добре се справят с ефектите и като звук и като визия и като цена.Малко им трябва още. Имал съм Joyo ultimate drive и съжалявам, че го продадох.Доста добро копие на OCD. Сега взех US dream и за цената си е трепач.Suhr Riot струва повече от 4 пъти над този. Аз реших да си събера малко мини камионетки и започнах с едно скриймърче класика. Редактирано Юли 28, 2017 от Heartman 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 31, 2017 Share Отговорено Юли 31, 2017 Това захранване ме съмнява да е баш каквото трябва (с галванично разделени изходи). Не съм търсил инфо дали някой го е разфасовал да провери хавата, но... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Август 5, 2017 Share Отговорено Август 5, 2017 Бяла не съм вярвал, че ще имам :> 13 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Август 5, 2017 Share Отговорено Август 5, 2017 Грозна е! Не я ли продаваш?! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Август 5, 2017 Share Отговорено Август 5, 2017 Смених и врътките тъкмо, стига де! Жълтее ми нещо, сигурно е развалена! :< 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts