musicman Отговорено Януари 30, 2017 Автор Share Отговорено Януари 30, 2017 ^ Страхотна идея! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Януари 31, 2017 Share Отговорено Януари 31, 2017 Отдавно исках да закупя мини-леспол, и сега го имам. Невероятна китара, 20" мензура ама с възрастен тон! Само позитивни емоции дава. Сложих му гибсон 1986 "The Original" + Greco Scream'in адаптери (по принцип тези идват с вграден усилвател-говорител и други глупави джажди). 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mefistofel82 Отговорено Януари 31, 2017 Share Отговорено Януари 31, 2017 (Редактирано) Най-хубавото на мечтите е възможността да се сбъднат. А още по-хубаво е, когато са сбъднати със собствени усилия. Представям ви новият член на семейството ми: Jackson Broderick Pro 7!!! На прима виста в офиса китарата е супер. Сложих и прижините на флойда и бутнак съвсе м мъничко тръсрода... Усещането е невероятно!!! Чакам с нетърпение да свърши работния ден за да се прибера и да и се нарадвам... Редактирано Януари 31, 2017 от Mefistofel82 13 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tisho_Vasilev Отговорено Януари 31, 2017 Share Отговорено Януари 31, 2017 (Редактирано) Предложиха ми много интересен бартер и някак си не можах да откажа. Ibanez RG852lw Prestige.С доста ъпгрейди е от стоковата. Hardware-a е сменен с Hipshot, оригиналните EMG 808, са сменени със сигничър модела на Тосин Абаси - Dimarzio Ionizers. Има и ключе за сплит.But does it djent? Редактирано Януари 31, 2017 от Tisho_Vasilev 11 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Февруари 1, 2017 Share Отговорено Февруари 1, 2017 а честито сега има да дже дже-дже дже-джеджентваш яко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tisho_Vasilev Отговорено Февруари 1, 2017 Share Отговорено Февруари 1, 2017 а честито сега има да дже дже-дже дже-джеджентваш яко Ако свикна с дължината на мензурата ще джентвам, да. Първият ми баритон е това и ми е доста странно - 27". А и скока от 6 на 8 струни май е труден за повечето хора. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Февруари 2, 2017 Share Отговорено Февруари 2, 2017 е значи у целата работа ти липсва една 7 струнка с 27" инча скала и си 6+. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Февруари 4, 2017 Share Отговорено Февруари 4, 2017 (Редактирано) И след няколко години от както си счупх акустичната, тази идва на нейно място Пък и беше на промоция... Редактирано Февруари 4, 2017 от Rezachka 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Генадий Отговорено Февруари 11, 2017 Share Отговорено Февруари 11, 2017 Здравейте! Реших и аз да си изфукам ! Купих си Bc Rich STEALTH NT Ще ви бъда благодарен ако кажете какво Ви е мнението за този модел! Construction: Neck through Body Wood: Mahogany Top Style: Flat Headstock Style: 6-Inline-curved reversed Headstock Color: Black Tuners: B.C. Rich ® Diecast Neck Wood: Mahogany Neck Radius: 12" Back Of Neck: Painted Nut Width: 43Mm Fretboard: Ebony Inlay: Diamond Frets: 24 Jumbo Factory Strings: D'addario Exl120 (.009-.042) Scale: 24 5/8 Bridge Type: Tune O Matic Pickups: Duncan Designed Hb-103 Hardware: Chrome Finish: Chameleon http://www.musiciansfriend.com/guitars/b.c.-rich-stealth-nt-electric-guitar#productDetail 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris_barnes Отговорено Февруари 12, 2017 Share Отговорено Февруари 12, 2017 (Редактирано) Честита! Имаш спешна нужда от Dimarzio X2N P.s. Spiritttt CRUSHEEEER! Редактирано Февруари 12, 2017 от chris_barnes 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Февруари 13, 2017 Share Отговорено Февруари 13, 2017 Сред многото Японки ми се отдаде възможност да добавя и нещо Американско в палитрата EBMM JP13-7. Още една сбъдната мечта. 12 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Февруари 14, 2017 Share Отговорено Февруари 14, 2017 Честито, Марио, много добро попадение - със здраве да я ползваш 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Февруари 14, 2017 Share Отговорено Февруари 14, 2017 Пак да цитирам едно известно лице: Мюзикмен са едни от малкото китари които може да купуваш и по снимка. Там качеството е само едно: върхово. Честито за прекрасния инструмент 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Февруари 14, 2017 Share Отговорено Февруари 14, 2017 Изпълних си мечтата от 98ма , когато полуразреван седях в един магазин в Маями и бях ама абсолютно сигурен че това никога няма да го имам. Roland VG-8, китарен синт от първо поколение, сега на цената на средно хубаво педалче . И пак е убийствено готина система, квото и да си говорим , яко е да имаш синт лийд саунд и падове в китарата. 8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 15, 2017 Share Отговорено Февруари 15, 2017 Да имаш ли Godin xtSA? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts