Dirk Отговорено Юли 7, 2014 Share Отговорено Юли 7, 2014 Jim-ph,поздравления за избора ти на Wah! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Юли 7, 2014 Share Отговорено Юли 7, 2014 ^^^ Благодаря,за 14 годишна китара прекарала повечето време извън куфара е невероятна! Честито MemoDan, много запазен Axis, а този гриф от BIrd`s Eye Maple e чудесен! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DREAMMIND Отговорено Юли 7, 2014 Share Отговорено Юли 7, 2014 Днес ми пристигна най-старата любов от страна на процесорите. Line 6 POD xt. Култова машинка, която днес се намира на унизително ниски цени. Притежавал съм процесори от абсолютно всички серии на Лайн 6 и този си остава най-добрия за ушичките ми. Да не говорим, че както споменах по-горе сега е без пари секънд хенд. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Юли 7, 2014 Share Отговорено Юли 7, 2014 Малко ама пък от сърце - след много четене по форумите, LR Baggs Anthem pickup...пък да видим...че се готви една офанзива до Казанлък за AER-и.... 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MemoDan Отговорено Юли 7, 2014 Share Отговорено Юли 7, 2014 ^^^ Благодаря,за 14 годишна китара прекарала повечето време извън куфара е невероятна! Честито MemoDan, много запазен Axis, а този гриф от BIrd`s Eye Maple e чудесен! Благодарско! Макар и с малко по-дебел гриф от на фендера, който имам, е много удобен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Юли 8, 2014 Share Отговорено Юли 8, 2014 Мчекай и аз да се захваля. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Юли 8, 2014 Share Отговорено Юли 8, 2014 ^ и ся жената като те види и ти вика "ах ти, слънчице мое" 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юли 8, 2014 Share Отговорено Юли 8, 2014 Е,ако нема да го млати с колана са добре нещата 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Юли 8, 2014 Share Отговорено Юли 8, 2014 Всъщност и се понрави тоя път са отървах. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kalmar Отговорено Юли 9, 2014 Share Отговорено Юли 9, 2014 (Редактирано) Soldier? Aааа чак сега видях L-a... Колана важи! Честито! Редактирано Юли 9, 2014 от Kalmar Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Юли 9, 2014 Share Отговорено Юли 9, 2014 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g_vayov Отговорено Юли 9, 2014 Share Отговорено Юли 9, 2014 (Редактирано) Срам не срам, ще взема и аз да се по'фаля Apollo DHB-1200 и Harley Benton GA15 ПП Не е кой знае какво но за мен си е много Редактирано Юли 9, 2014 от g_vayov 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Юли 12, 2014 Share Отговорено Юли 12, 2014 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Юли 12, 2014 Share Отговорено Юли 12, 2014 (Редактирано) Срам не срам, ще взема и аз да се по'фаля Apollo DHB-1200 и Harley Benton GA15 ПП Не е кой знае какво но за мен си е честито де то това е номера тебе да те кефи Честито де то това е номера теб да те кефи честито и на другите за новите придобивки Редактирано Юли 12, 2014 от Acei Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kalmar Отговорено Юли 14, 2014 Share Отговорено Юли 14, 2014 За сега ще е със старите педали. До края на годината и с нови неща... 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts