Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

А!? Имаме познал верния отговор!  :godbless:  :greenball:  :lol:

Наско, Хеймър-а е супер, наистина. Страхотни китари правеха, само дето тази компания вече не съществува... благодарение на глобализацията и Фендер,

които до каквото се докоснат после там и трева не никне....

Редактирано от Kalmar
Отговорено

Не зная дали е тука мястото, ама...  ако трябва да се премести.. да се мести...

Аз съм по рисунките... Китарата е YAMAHA C40...

856801_575681032459691_1833329990_o_by_c382185_575681309126330_1225582735_n_by_c

Отговорено

За първи път пиша в тази тема, но и аз да се похваля ! :)  със нова китарка Framus Diablo

http://www.framus.de/modules/produkte/produkt.php?katID=11018

Благодарности на колегата, който я е пазил дълго време!  :godbless:

• 2 weeks later...
Отговорено

Новата-стара китарка - съвсем прясно ъпгрейднат  страт'79 :

img1022c.jpg

img1023bm.jpg

Модификациите - ключове: Sperzel locking, тремоло: Babicz - Full Contact, Адаптри - Suhr  - M. Landau (със сменени капачки), пикгард - pro-steel pickguards, Благодарности на К. Димитров - "майстора" ! :)

Отговорено (Редактирано)

'Начи, така доста завиждам, само пикгардът не ми е по вкуса, но завиждам доста, много е гот :metalist:

Редактирано от MrDeath
Отговорено (Редактирано)

Чудесно! Аз единствено бих махнал двете "Струнни дървета", които държат струните надолу. С тези заключващи ключове,

които са супер ниски при първа и втора струна, не мисля че има нужда от тях, а и само ще разстройват.

Освен това виждам, че имаш намотки на ключовете... при заключващите ключове намотките са излишни.

Там идеята е да няма такива - колкото по-къса е струната, толкова по-малко разстройване.

Редактирано от Kalmar
Отговорено

^^ Честито, мен! Китарата е жестока.

Не знам дали ти си правил ъпгрейда, но аз лично не бих разбутал '79 страт - бих го оставил както си е. Но тъй като ъпгрейда е факт - със здраве да си го позлваш.

Поздрави!

Отговорено (Редактирано)

Благодарско за честитките! - Да @Kalmar - абсолютно си прав - намотките са понеже не съобразих дължината на първите струни в бързината, иначе знам за това и ще го коригирам, а относно дърветата - ще се възползвам от съвета ти - може би имаш право! Данчо понеже и аз доста се двоумих как да постъпя - избрах максимално лесен за слагане хардуер който да се слага директно без да се разбутва в общи линии дървенията. Поздрави!

Редактирано от Telerig