Svanio Отговорено Декември 21, 2010 Отговорено Декември 21, 2010 @krakomucokul VG stratocaster ли е това бре!? Мяза на таквоз, да са ви честити новите приятелчета и на теб и на @kolio K. Цитирай
Pepi01 Отговорено Декември 21, 2010 Отговорено Декември 21, 2010 VOX AD50VT разбиващ глави амп от днес е мой, благодарение на колегата Митко - rockstar666, мерси много за което Цитирай
Annonnymоus Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 Като ще го караме скромно, аз пък утре чакам: Да се надяваме, че ще ми оправи проблемите с дисбаланса, поне по разните форуми това намерих като най-лесно решение. Цитирай
golfabitch Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 Аз го карам по-скромно Имам го същия,но е жълт.Няма да те разочарова. Цитирай
Acei Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 (Редактирано) като се е започнало да се мерят пишки с колани да си покажа и моята http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2378/11...PLLhk1e3LmS.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2834/78...9RnRI7mlDqC.JPG айде и весели празници от мен Редактирано Декември 24, 2010 от Acei Цитирай
bmo Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 Това е многофункционален колан - става и за садо-мазо. Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 Благодарение на Music Center Ikonomov.. Long live Ibanez! Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 Много добра китарка.... смени и адаптерите!!! Цитирай
Acei Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 Това е многофункционален колан - става и за садо-мазо. апцолютно Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 Честито на човека с Вокса, на хората с коланите, на човека с хоруса и уа-уа-то, на човека с Ибанеца и на всички останали в темата! Да има коледен дух. Утре ако успея да се доредя и аз ще се похваля. Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 25, 2010 Отговорено Декември 25, 2010 Cort KX101 + вече споменатият VOX AD15VT-XL Най-леката китара с най-големите високи. Не знам колко е лека S серията на Ибанец, ама с Корта е същото дали ми е на врата или не ми е - с една дума AWESOME!! Цитирай
Георги Тотев Отговорено Декември 26, 2010 Отговорено Декември 26, 2010 (Редактирано) Айде и аз да се изтопосам най-накрая: Ibanez SA160QMAM SA neck Maple Neck Material Mahogany w/Quilted Maple top Body 22/Medium frets Rosewood Finger Board SAT30 bridge IBZ AS2 (S) Neck PU IBZ AS2 (S) Mid PU IBZ AH4 (H) Bridge PU Pearl Dot Inlay CH : Hardware Color Ibanez tcm50e Telman •Affordable, high quality electro-acoustic with magnetic pickup and preamp, ideal for live performances •Top: Ash •Back & Sides: Mahogany •Neck: Mahogany •Fingerboard: Rosewood with pearl dot inlays •Pickup: Ibanez AP2 Magnetic Pickup •Preamp: Ibanez AEQ200T Preamp •Tuning machine: Chrome Ibanez Smooth Tuner AS •Nut & Saddles: Ibanez Ivorex II •Bridge: Rosewood •Bridge pins: Ibanez Advantage Bridge Pins •Strap button: Ibanez Strap Button for Acoustic Guitars Marshall Valvestate VS65R и небезивестния Firesound by Nikifena Поздрави! Герги Редактирано Декември 26, 2010 от Георги Тотев Цитирай
Recommended Posts