Jump to content
Българският форум за музиканти

Zero Tolerance

Members
  • Мнения

    520
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    2

Всичко публикувано от Zero Tolerance

  1. Рядко се ползва като термин извън класическото пеене. Това ще рече тенор с ярки низини или баритон с ярки височини - както искаш го мисли. Може да минеш и за лиричен баритон според мен. Не отдавай голямо значение на терминологията, пей каквото ти е удобно и приятно! : )
  2. Здравейте, музикантье! След много години бачкане и борба, най-накрая стигнах до първата си песен и видео.. В доста тийн дух е, направена с много настроение и ударна доза любов и щастие! Надявам се да ви харесат песента и видеото и да се позабавлявате! С огромни благодарности към Ненчо Стефанов - Ninyo, за целия съпорт и за звездната поява! Enjoy!
  3. Голямо преживяване и рекох да го споделя с вас, защото го определям като най-хубавото нещо случвало ми се някога на сцената! Enjoy! : ))) http://glasatnabulgaria.btv.bg/video/otbor-preslava/todor-georgiev-i-kiril-marichkov-vkusat-na-vremeto.html
  4. http://www.youtube.com/watch?v=L-cvudpit9Q Дали. : )
  5. Само едно нещо - моля те, спри да завършваш всяка дума на български с М. "сянкатам" "някаквом" "изписукам" "синевам" "забравилим" и т.н Иначе браво : ) Успех!
  6. Само това изпълнение се признава :greenball: Майтапа на страна - браво, братле.. : ) See ya around
  7. Единственото, което може да ти помогне - МЛЪКВАЙ! Никакво говорене, а когато говориш все пак недей да шептиш, а се стреми да говориш нормално. Освен това има едно нещо за screaming-а - If it hurts, you're doing it wrong. Препоръчвам ти да разгледаш нещата на Melissa Cross. : ) Суровите яйца няма да ти помогнат за наранено гърло.. Нещо което аз правя е - потапяш резънчета лимон в мед и ядеш. Когато хвана грип или настинка много ме успокоява. А ако не си окей, отложете концерта, с гласните струни шега не бива. : ) Успех!
  8. Zero Tolerance

    Ibanez Owner's Club

    Жестоко.. : ) Ето ни тука в действие с едното RG.. Обожавам ги тия китари..!
  9. Zero Tolerance

    Metallica Covers

    Не мога да повярвам, че слушам Master of Puppets live в нормално темпо и без забързване и бъркане (ше ме извиняват хардкор феновете на Металика и Ларс Улрих ) .. Браво, момчета!
  10. Сладури! Много сте готини и звучите супер live! Успехи!
  11. http://www.youtube.com/watch?v=_mU6Ww7x7Cs&feature=youtu.be Enjoy
  12. Казах ти вече за Foo Fighters-а.. Тука само ще отбележа, че НЕМА ТАКОВА ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ :greenangel: Браво, само напред да се върви!
  13. http://www.musicspace.bg/pop/jeason_brad_lewis_goodbye_mrnoone Enjoy! Имах огромното удоволствие да работя по този клип и промоцията му.. Мисля, че се получи нещо много модерно и готино, песента ми харесва като звучене - определено е идеален радио хит.. Не се стеснявайте да коментирате : )
  14. Твоят е МЕГА ДРАЗНЕЩ БЕКВОКАЛ. Иначе бих предположил пак тенор някакъв, поне натам ми изби последното ти УАААААААААаАаАа.
  15. Мега странен тенор... Слизал съм до сол на голяма в ниския регистър. Но със спорни качества на тембъра, ако тряа да сме честни.. Високо - до ла бемол на първа на чист глас без проблеми.. С малко натисканЙЕ се стига си бемол..Може би си с мъки превелики (евентуално до на втора, с молитви към всички богове.. ).. Но избягвам да пея повече от сол бемол, сол, ла бемол.. Не ми тряа, после като някой известни вокали да се чуда на живо как да си изпея песните.. Ла-то също го избягвам. Неудобен тон. Трудно се мисли, аз затова и свиря в ми бемол строй..И ги мисля тоновете като бемоли - много по-отпускащо и лесно е (от тромпета го научих това.. ) . С дране мога и ре - ми бемол на втора да хвана, но това го правя много, много рядко.. Предпочитам да си пазя гласа. На фалцет иначе спокойно пея до сол-ла бемол на втора, ла-си бемол също стигам, но избягвам - да не си изгуба гласа накрая ПАК като някой известни вокали, които обичат да набиват. (sweet child in time, you've..да, уатевър..) И така, тенор + 1
  16. Абе аз като се сетя какви неща се чуваха от мене като се опитвах да пея на 13-14 години.. Действайте, упражнявайте се.. Няма невъзможни неща, стига да искате : )
  17. One word - басист. Не можах да се сдържа, сори.. Иначе, пусни някое записче ала бала.. Да видим тия чудни ефекти на ромчето :Р .
  18. Толкова я обичам тая песен, че сложих и текста на клипа.. Enjoy : ) http://www.youtube.com/watch?v=wVA60WcDNzw
  19. Ако ще правиш цялостен кавър, чистите вокали ги имаш от мене.. Може би и 1-2 дранета евентуално .
  20. The moments diie I heaar no screaaamiiing (rock) .. Мелница!
  21. Не е трудно за чуване, объркали сте се нещо просто.. : ) Цялата хармония е трите акорда. D - C D - C - Bb И басчето върви по основните тонове.. Ре-ре-до-до-ре-ре-до-до-..Съответно ре-ре-до-до-си бемол - си бемол - до до - ре ре и тн.. И помислете момчето да пробва припева на фалцет, ако може.. Може да се получи яко! : )
  22. Като цяло много готино.. Амааа.. Не мога, баса ме дразни.. На много места изобщо не звучи в хармония така : ( . Иначе евала.. Песента е много яка, а това което направиха Walk off the Earth е уникално..Заслужава си да се прави!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.