Telerig Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 @fLisk - точно така да... Digitech 2120 и Mesa 20/20 - месата наистина обажда доста силно за 20-те си вата...вкъщи не мога да го усиля повече от 9-10ч. А на репетиции повече от половината (12 ч.) също е силен (спрямо барабаните да речем като силен инструмент). Повече не ми трябва да ти кажа защото преди имах 30 ватово пиви класик...то като ти трябва да се чуваш си има монитори за голяма сцена ако се стигне до там . Разбира се не си купих змея simul:90 като Visiondann, тъй като там положението става страшно като отвориш волумето с половин сантиметър както ми обясни той Сега според книжката с инструкции, може да се ползва моно без проблем - стига да не включваш нищо в другия канал - аз тъй и свиря в къщи с един бокс просто одзад дърпам жака на единия вход на месата. То цялата работа си беше една стара моя мечта - да си направя една скромна стерео системка и да се кефя на стерео звук...скоро обаче ще си заформя и моно вариант с подходящо комбо и кутийки на земята ...въпреки, че пишат от меса в упътването, че може и с педалчета да свириш в 20/20 - определено не става за тая работа, трябва си добър предусилвател. Фурмана обаче ме изненада наистина - знаех, че оптимизира работата на компонентите в един рак, но наистина се усети разликата като ги включих в него. Поздрави Цитирай
musicman Отговорено Декември 2, 2009 Автор Отговорено Декември 2, 2009 Аз пък да питам за Фурмана. Какво ти се е наложило да го правиш, че да можеш да го ползваш не разбрах? Цитирай
Telerig Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 Нищо не съм го правил, аз май не можах да обясня в началото като хората ) Фурмана ми трябваше да работи на 110 V, понеже другите ми неща работят на толкова - за целта от мрежата (220 V) напрежението го смъквам с трансформатор който взех от Данчо - въпросния KERT, в който включвам фурмана и оттам другите неща - просто не се вижда щото е в кутията... ей тука изрових една снимка: Въпроса беше като си говорихме как си храни той рака, че ми върши работа и по-слаб трансформатор (като мощност), понеже аз нямам какво да храня кой знае колко с него - Данчо си има по-мощен 1kW-тов (пак на същата марка) и ми даде този който ми върши работа за нещата които имам. Поздрави! Цитирай
herflik Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 (Редактирано) Тунерче korg c30 ,зарибявка е. Редактирано Декември 2, 2009 от herflik Цитирай
Unchained Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 ^ Те т'ва е мастъра на тунерите! Честито... Цитирай
Karavadjo Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 Jimi Hendrix манияяяяяяяяяяяяяяяяя................... Цитирай
Ignos Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 ^ Хе,хе, браво, страшна колекция Цитирай
MiroLambov Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 (Редактирано) Велика колекция! Редактирано Декември 2, 2009 от CursedSoul Цитирай
Eralian Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Какви са му адаптерите на тоя Страт? Иначе браво,страшна колекция е. Цитирай
Karavadjo Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Адаптерите са Fender Somarium Cobalt Noisles -безшумни са и ги слагат на китарите Fender Delux.Мисля да ги сменям с адаптери модел Jimi Hendrix...... Цитирай
Malcolm_Young Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Здравейте ! Най-после дойде време и аз да се похваля с нещо Та накратко:Вчера се сдобих с чисто нова китара Cort X-11 Много се двоумих между Vintage V100 и Корта, но накрая флойда си каза думата адаптери ЕМГ ХЦ Абе резачка е ! Поздрави! Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Поздравления ! Ако сделките из форума минат по вода и аз след макс. 2-3 седмици ще се кефим на Корт ! Cort rules...! Цитирай
Додо Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Digitech Digidelay Много готина играчка, само трябва да се науча да я разцъквам както трябва и всичко ще е 6 точки! Използвам момента да похваля пича, от който я взех - много точно момче, продаде ми дилея на половин цена, а найлончето в което беше сложен дилея даже не беше разпечатано. Проблеми в комуникацията нямаше и всичко беше идеално! Много съм доволен! Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Малко подаръци си самонаправих за имения ден 3 от тези за съответните позиции на Фендера ми, много ми е интересно дали ще победят оригиналните Фендерски 25 годишни адаптери Най после си намерих и по метълски ефект ( не съвсем де, но като за мен ) , който наистина да ми допада. Горещо го препоръчвам на всички фенове на хармоничните и дебелозвучащи дисторшъни. Скоро ще му пусна и семпли Цитирай
Recommended Posts