Yanni Отговорено Септември 23, 2015 Отговорено Септември 23, 2015 Вече е от около половин година при мен, но все пак, по-добре късна фукня, от колкото никаква фукня. Gibson 2003 Les Paul Standard 10 Цитирай
DaftFunk Отговорено Септември 24, 2015 Отговорено Септември 24, 2015 Честит LP ! Лес пол няма нужда от коментар ; -) Явно си любител на класическите инструменти ;-) Цитирай
DREAMMIND Отговорено Септември 27, 2015 Отговорено Септември 27, 2015 Смених телените прагчета на 60-тарския Фендер с джъмбо . Грифа беше нежно скалопиран, усещането е много яко, а като свикнеш всеки друг гриф ти се струва сап. Не на последно място адаптерите вече са Fender Lace sensor gold, след камара опити със Дънкани и Димарцио, тези се оказаха най-близо до саунда , който търся. Не знам дали си въобразявам, вероятно не, но ми се струва ,че състейна се увеличи, от адаптерите ли, от скалопирането ли, от прагчетата ли или от новия кокалест нът, не знам но се увеличи чуваемо. 6 Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 27, 2015 Отговорено Септември 27, 2015 (Редактирано) Вероятно увеличеният състейн не е илюзия, тък като този тип адаптери имат по-различно магнитно поле и позволяват струните да са по-близо (по-ниско), без магнитното поле да убива трептенето на струната Основния ми Страт е с такива адаптери и нямам забележки Редактирано Септември 27, 2015 от visiondann 1 Цитирай
menaka Отговорено Септември 30, 2015 Отговорено Септември 30, 2015 Коледа е малко далече ама айде........(Галин е железен) 6 Цитирай
Heartman Отговорено Септември 30, 2015 Отговорено Септември 30, 2015 (Редактирано) Новата ми играчка пристигна.Разкошна за вкъщи и за клубове.Даже на 1watt ми е силно вкъщи, а има 5 и 18. Като нощна лампа също е много добра Редактирано Септември 30, 2015 от Heartman 13 Цитирай
DaftFunk Отговорено Октомври 1, 2015 Отговорено Октомври 1, 2015 Скалопирания гриф е направо плашещ ;-) Лейс Сензор са ми много интересни адаптери. Те напрактика би трябвало да са noisless нали ? Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 1, 2015 Отговорено Октомври 1, 2015 Абе,ти имаш компютър явно,значи можеш да напишеш нойзлес на английски както си направил и не можеш да видиш в Гугъл за секунди какво са?Що се подиграваш с хората от форума? Цитирай
horsefucker Отговорено Октомври 3, 2015 Отговорено Октомври 3, 2015 Красавица! Новата ми играчка пристигна.Разкошна за вкъщи и за клубове.Даже на 1watt ми е силно вкъщи, а има 5 и 18. Като нощна лампа също е много добра 1 Цитирай
therealbadmadafaka Отговорено Октомври 4, 2015 Отговорено Октомври 4, 2015 Не показвам компонента (който е ултра нисък клас, но пък и точно поради това си качество беше подбран за тази "модификация"), а по-скоро преработката му... Снимката е "before" & "after". 2 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Октомври 4, 2015 Отговорено Октомври 4, 2015 Да го направи на глава, за да може да го ползва с друг кабинет. Цитирай
lyu_records Отговорено Октомври 8, 2015 Отговорено Октомври 8, 2015 То може да се ползва с друг кабинет и без да се влага безсмислен труд. Виждал съм големи кубета преработвани, но там идеята е да не мъкнеш кабинет и комбо с 2бр. 12-ки Цитирай
DYLGIQ Отговорено Октомври 10, 2015 Отговорено Октомври 10, 2015 Новите ми пинчери - дребни и зли: 11 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Октомври 10, 2015 Отговорено Октомври 10, 2015 Дръж ги зад блиндирана врата! 1 Цитирай
Recommended Posts