G.Varbanov Отговорено Април 11, 2015 Share Отговорено Април 11, 2015 И че има лак, което го прави една идея по-тежко. Абе дай да не спамим, бялото ще го спомена в ревюто на черното. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dean Отговорено Април 11, 2015 Share Отговорено Април 11, 2015 Как е Savage-a ,къса ли глави. Преди да взема Powerball-a мислех за такъв, много ме беше изкефил саунда, спря ме само това ,че е 120W. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Април 11, 2015 Share Отговорено Април 11, 2015 Аз като ги тествах двата един до друг Savage-a беше с доста по-плосък звук от Fireball-а. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Април 11, 2015 Share Отговорено Април 11, 2015 (Редактирано) Напълни ми душата Savage-a Записахме ги двата със SM57, тези дни ще гледам да пусна видео демонстрацията и ще споделя впечатления. За щастие ги демонстрира човек, който знае какво прави и се получиха нещата. По неговите думи, Savage и Mark V, Bogner Uberschall са най-добрите ампове, които е имал. Последните два са все още в него, но не успя да ги донесе предвид габарите на колата, с която дойдоха. Ето нещо негово: ^Аз останах с обратното впечатление, Savage-a имаше много по-ясен Presence в стаята, но за сметка на това Fireball-a сипваше солидно Gain Редактирано Април 11, 2015 от G.Varbanov 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 12, 2015 Share Отговорено Април 12, 2015 На мен ми е интересно да чуя демотата на ЕНГЛ-ите. ЕНГЛ винаги са ме впечатлявали (поне това, което съм могъл да чуя) с предостатъчно като количество гейн и много приятна окраска. Изключително агресивен характер и някак по-лесно се свири (особено за мързеливите) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Април 12, 2015 Share Отговорено Април 12, 2015 (Редактирано) Ще отнеме малко време докато обработя всички аудио тракове и клипове. Междувременно колегата се заигра с LTD-то. Ето едно кратко клипче от вчера. Записано е с телефон, така че не се заслшвайте много в детайли Редактирано Април 12, 2015 от G.Varbanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Април 14, 2015 Share Отговорено Април 14, 2015 И на мен ще ми е интересно да чуя Савидж-а, че мисля да се обурудвам с такъв скоро (като порастна!). Наскоро другя ни китарист си взе ENGL Special Edition E670 EL34 и ще направим сравнения в саунда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Април 20, 2015 Share Отговорено Април 20, 2015 Polytone Mini Brute II, амп за ценители! 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Април 20, 2015 Share Отговорено Април 20, 2015 Пристигна нещо в офиса Чак на другия ден успявам да и се порадвам... И изцяло подновихме всичко останало (не ми се смейте на стария metal zone, върши си идеална работа за запълване на празни пространства) 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Април 20, 2015 Share Отговорено Април 20, 2015 еха , това е Джаз Усилвателят ))....много ще е интересно да пуснеш демо... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Април 20, 2015 Share Отговорено Април 20, 2015 Мерси, ще гледам да пусна в най скоро време Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZLE Отговорено Април 21, 2015 Share Отговорено Април 21, 2015 Честито за новите придобивки.Ама може ли инструмент за 2000лв да ти го продават в картонен кашон.Срамота! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 21, 2015 Share Отговорено Април 21, 2015 А може ли глава за 2 хилки да я включиш в каб за 400 левс? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Април 21, 2015 Share Отговорено Април 21, 2015 (Редактирано) Каба е със Celestion V30, какво не му харесваш Редактирано Април 21, 2015 от Rezachka 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Калоянчо Отговорено Април 21, 2015 Share Отговорено Април 21, 2015 Честино и на Кольо и на Резачката! Кой модел на ЛТД е това? И 60 ватовата глава ли е или 120-ката? Да си свирите с кеф и на воля! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts