Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Класика... (опаа, Сънчу вече го написал)

:)

Редактирано от jabs
  • Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Старата любов ръжда не хваща...

942ed05bf02536ac.JPG

Пффф...нищо не разбираш от завивки и одеяла.Gz за двете убавици,полегнали отгоре.  :thumbup:

Отговорено

Пффф...нищо не разбираш от завивки и одеяла.Gz за двете убавици,полегнали отгоре.  :thumbup:

Ма и аз съм с хубаво родопско одеяло,това е леглото на жената,че снимам със стар телефон и там е по-светло.
Отговорено (Редактирано)

След дълго канене, вчера реших да загубя малко от и без това неползотворното ми време.Ето и резултата - Custom Squier Stratocaster:

032216857.jpg?r=0032216858.jpg?r=0032216859.jpg?r=0032216860.jpg?r=0032216862.jpg?r=0032216863.jpg?r=0032216864.jpg?r=0032216865.jpg?r=0032216866.jpg?r=0032216867.jpg?r=0

Модификации - Fender лого, винтидж тремоло, добавени две нови бленди - трите адаптера заедно в серия и бридж и нек заедно в серия, гриф изтънен до безбожие в най-удобната ми форма C shape  :metalist:

Редактирано от soundcraft
Отговорено

Дойде и моя ред да се похваля. :) Предсрочната Коледа.

25qg9i9.jpg

10r5k45.jpg

Със специални благодарности към Musicman!

А това е целия китарен парк в момента у нас. Няма да се задържи дълго, но ще му се радвам докато го има. :D

2ztcd4k.jpg

Отговорено (Редактирано)

032219530.jpg?r=0
Новатa биячка.Със здраве да си я разтривам!!!!Първата ми бяла китара,дано да се множат с някоя от черните.....

Редактирано от serengeti
Отговорено

Yo, като ти видях втората снимка, осъзнах, че в момента не мечтая за никакъв инструмент, но едно такова таванско помещение с прозорец към звездите би ми дошло много добре, особено ако е звукоизолирано.

Отговорено

Най-досадното нещо е да отидеш на концерт на класически китарист и да го зяпаш по 3-4 минути между пиесите как се мъчи да си настрои китарата по слух.