EAmechaniX Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 Ах, че ти завиждам амаааааааа!!! Трябва и аз да се оборудвам с един атенюатор, ама все не остава ред за него. Честито за придобивките! Цитирай
musicman Отговорено Март 11, 2010 Автор Отговорено Март 11, 2010 Чакайте аз малко пак да се изфукам. VOX Big Bad Wah KORG Pitchblack Цитирай
Serphent Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 A как звучи MV3-то, любопитно ми е щот и аз имам G260 и се чудя какъв ефект да си купя щото свиря с overdrive Цитирай
MDFk Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 @musicman - Рафо, честито! Ама какво стана, нали не го искаше пичблека преди месец? Цитирай
Telerig Отговорено Март 14, 2010 Отговорено Март 14, 2010 (Редактирано) @musicman, @docc - честитка! ...docc на това му викам истинска Fuzz-мания, наздраве убийствени са всички сигурен съм..ще се разтърся за семпли из "ютубата" аз оня ден си взех от наш съфорумец ето този благ олдскуул педалец: Редактирано Март 14, 2010 от Telerig Цитирай
docc Отговорено Март 14, 2010 Отговорено Март 14, 2010 @docc - честитка! ... убийствени са всички сигурен съм... Благодаря! Чак всичките да са "убийствени" - не са! MXR JHS Classic Fuzz определено не е нищо особено. (това разбира се не означава, че няма достойнства и приложимост!) MXR GT-OD е приятна (за мен) изненада. Виж, 'The Fuzz' и 'Zendrive' са си ниво! Поздравления за CE-3! Много е приятен в стерео-режим Цитирай
kolio_k Отговорено Март 15, 2010 Отговорено Март 15, 2010 Поздравления и на двама ви за педалите Не разбирам от Фъзове, трябва да взема да се сдобия с един за мостра . Иначе това определено ми е любимият хорус Новото при мен напоследък: Цитирай
Telerig Отговорено Март 15, 2010 Отговорено Март 15, 2010 Честито Кольо - още един нов драйв за мен като инфо, ще погледна за демонстрация да го чуя, пък и докк наистина ме заинтригува снощи и се поразтърсих - определено зеления мхр ми допадна супер много и се зарибих-наистина си е попадение в целта...а иначе хоруса знаех, че ти е любим и на теб -това беше един от доводите да го взема въпреки, че точно от хорус нямах належаща нужда, ама няма лошо да има още един Цитирай
DILETANT Отговорено Март 15, 2010 Отговорено Март 15, 2010 @ docc Кажи моля те, как се получава придобиването на Zendrive! Цитирай
docc Отговорено Март 15, 2010 Отговорено Март 15, 2010 - С поръчка до Alfonso Hermida и включване в waiting list. - С попадане на подходящо предложение в ebay (в моя случай). Успех! Цитирай
daniel.hristov Отговорено Март 15, 2010 Отговорено Март 15, 2010 Гледам драйв-маниаците са се сдобили с яки нови играчки Честито и да не забравите семплите! Цитирай
Svanio Отговорено Март 15, 2010 Отговорено Март 15, 2010 От миналата година е, но ще го ползвам и през тази. Браво ! ! ! И аз имам този приятел и е невероятен, според мен е най-добрият фейзър ЕВЕР! Браво Цитирай
fLiSk Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 5 eй такива: Едно хубаво капо И ей тоя бебок Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 19, 2010 Отговорено Март 19, 2010 Да се похваля вече и официално: Пристигна ми новата къстъм мейд китара сътвоверна от колегата pioneer 306c!!! Снимки - ТУК По-късно ще постна и мои снимки и звукови семпли в съответните раздели. Огромни благодарности на Ненко за старанието и търпението му в процеса на работата, която отне близо година от момента на замисляне на проекта до реализацията му и през цялото това време сме комуникирали само по скайп и телефон и не съм имал възможност лично да следя процеса на изработката. Въпреки това първите ми впечатления са , че качеството надмина очакванията ми. Имам в ръката си най-удобния 7 струнен гриф който някога съм пипал. Също важи за финиша и полирането. Ненко is da man! Цитирай
Recommended Posts