serengeti Отговорено Май 8, 2008 Отговорено Май 8, 2008 Вече на 1 месец но все пак за неверующите: Убавица Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 Да ти е честита! Трябва да си направим фен-клуб на Schecter тука във форума. Знам със сигурност поне още няколко мераклии! Цитирай
Smokejack Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 Оп,мараба приятелю,не съм го продал.Винтиджа е страхотна китара и не възнамерявам да я продавам .Айде,трябва да се видим и ще почерпя!!!Пък и ти щом ще имаш повод да почерпиш скоро... Първо,честито!Няколко пъти съм сънувал мокри сънища с Гибсъни,та бая завиждам! А би ли споделил за разликата между Винтиджа и "Дъ риъл тинг".Толквоа ли е голяма разликата,колкото и цената и въобще какво ти е мнението за двата инструмента,понеже имам Винтидж и искам да си въобразявам,че свиря на Гибсън. Здрасти братле,сори че ти отговарям чак сега,но не съм имал време.На въпроса ти-да,разликата е огромна във всяко едно отношение,което обаче в никакъв случай не прави Винтидж лоша китара!!!Просто Гибсън си е Гибсън,има огромна разлика не само с Винтидж ами и с всички други марки китари.Мен ако питаш няма такава китара която може да се мери с Гибсън,казвам го защото съм притежавал почти всички марки китари,които са ми известни.Основната разлика е в изработката и звука,Гибсъна е като скулптура,всеки един детайл е изпипан,бих казал до съвършенство.За звук няма какво да говорим,китарата звучи много мощно и агресивно и си иска сериозна ръка за да бъде обуздана,бих я сравнил с питбул на синджир,който ако отвържеш и нямаш контрол над него не знаеш какво може да ти стори.Относно Винтидж,имам добро мнение за техните копия на Лес Пол и притежавам такова,но с доста ъпгрейди.Ако сложиш едни хубави адаптери и смениш хардуера китарата ти спокойно ще може да се мери с по ниския клас Гибсъни(студио,джуниър),но в никакъв случай със стандард или класик сериите.Надявам се да съм ти отговорил достатъчно изчерпателно и ти пожелавам един ден да се сдобиеш с "Дъ Риъл Тинг" Цитирай
Black Bird Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 Ukulele - Супер интересен инструмент... Doumbelek И най после мик за Саза... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 Ти се изврати, бе, Мите! Аз затова се радвам, че не мога да свиря. После ти писва китарата и...глей к'во става... Цитирай
bratmito Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 Тва ukulele акустичен бас ли е или миниатюрна китара с 4 струни,или нито едно от двете,понеже от снимките немога да преценя колко е голямо. Цитирай
Black Bird Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 (Редактирано) Тва е китарка тръгнала от Хаваи , но произхода и е от няква малка португалска китара. Тунинга е: g' c' e' a' Има и други настройки де...едната е като китара, но тази е супер специфична... Редактирано Май 9, 2008 от Black Bird Цитирай
gpav Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 (Редактирано) ^ А някакви семпли на Саза като е с микрофон ??? И честито за придобивките (Ukulele-то и Doumbelek-a) !! Редактирано Май 9, 2008 от TheWhiteGhost Цитирай
Black Bird Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 ето семпъл на саза http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry333149 Цитирай
Martyr Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 (Редактирано) Точно преди броени секунди колегата KKertev ми повери тази сладка играчка: нямам търпение да я вържа за Чудовището и да отпраскам до сутринта. Редактирано Май 9, 2008 от Martyr Цитирай
serengeti Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 Сега успях да снимам новите джаджи: Главата е супер мошшшш. Цитирай
MiroLambov Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 Аз съм човек с една мечта по-малко.Днес си взех първата електрическа китара...Washburn x10.Ей ви снимки.. Цитирай
sw1tched Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 Главата е супер мошшшш. Нали е "Маркова" Цитирай
Bob Rock Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 Вече в клуба на Fender American Delux Stratocaster. котето мъррррка Цитирай
Recommended Posts