Jump to content
Българският форум за музиканти

Martyr

Members
  • Мнения

    89
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Martyr

  1. Martyr

    Бас гърли

    при шведите нема лабаво...
  2. тази китара е от Динакорда и аз и бях метнал око, но сега си чакам LTD-то да кацне, бях си го оставил като резервен план да му е честита много яка китарка е!
  3. хмм ето нещо с което ще запиша семпли от Гарланда и Кабинета на Oldman ELECTRO VOICE Cobalt 4 ...И да не забравя супер яката стойка за този микрофон която Oldman направи и ми подари! БЛАГОДАРЯ!
  4. Звучи яко мощно
  5. Мерси...В къща съм indeed... и смятам да подтикна всички съседи към самоубийство в най-близко бъдеще
  6. Още едно от мен, очаквайте в ревюто и за него:
  7. Кабинета пристигна при новия му собственик Благодаря ти OLDMAN, супер яка изработка и звук!!!
  8. ^ Ето и защо Avril in blood са една от най-яките БГ банди
  9. понеже искам да направя едно хубаво про ревю, ще пусна всичко наведнъж Patience young Jedi
  10. Прекалено съм зает да свиря, не мога да се откъсна от него! Като го разуча по-подробно ще напиша едно хубаво ревю не се притеснявай.Иначе е подбна на твойта схема SLO, Mesa Dual recto. 50W pure tube power mnogo HI-gain това е само превю
  11. Факта, че и двете китари са с активни EMG-та ги прави и двете металски китари ^^, за рок и хард рок някой друг пасивен Seymour Duncan препоръчвам. Китарите като изработка, и 2-те са чук (хубавият смисъл).
  12. аз да кажа брао на китаристчето... солата 1:1
  13. хах аз си сложих, но ми пречеше да ям кифтета и кибапчита и си я махнах 5 дена след това...без месо не си е раота...
  14. Martyr

    Schecter Guitars

    хах еми оферта остава да организираме един field trip до Букурещ и се връщаме с мазни усмивчици и пълни калфчета със Schecter-и.
  15. Martyr

    Schecter Guitars

    Добре...ама никой не отговори на това което аз написах...
  16. Martyr

    Schecter Guitars

    Добре де...няма ли варянта просто да си отидеш с калъфчето до Букурещ, купуваш си китарката мяташ кашончето и слагаш в калъфчето, не би трябвало да взимат мито за всеки музикален инструмент който минава границата...аз лично съм си пътувал с мойта китара през 6 държави 2 от които не бяха в ЕС...и пари не са ми искали.
  17. колегата ми който е 1 бюро от мен е направил ето този сайт : www.orientika.com цени и всичко си има , той самият свири на саз и е много яко даже аз си имам уговорка с него, че скоро ще му поръчам
  18. Точно преди броени секунди колегата KKertev ми повери тази сладка играчка: нямам търпение да я вържа за Чудовището и да отпраскам до сутринта.
  19. нямате проблеми, даже се оказва че са 6 страници, до края на седмицата ще съм намерил скенер и ще съм ги качил за теглене.
  20. наистина дифоулт присетите са доста шит (ако вкарам още някоя чуждица...), имам цели 3 страници с присети на известни китаристи. Трябва обаче до края на седмицата да ги сканирам и може да ти ги пратя!
  21. Martyr

    Cort X-6

    ГОРД ПРИТЕЖАТЕЛ на EVL K4 супер китарка, и не стига, че е с класи над стаговете, обажда добре колкото Джаксън от 800 кинта...проблема с флойда е факт, но си има и решение...иначе китарата на онзи чичко блекметалист е К6 модела с активни адаптери и по-як финиш...вярвам че ако бяха вкарали К6-та в Динакорда щях направо нея да взема...ама няма и да се поколебая ако я докарат...звука...Убиец...през 150 ватова глава и 4х12...уоу
  22. Martyr

    Floyd Rose Set Up

    Флойда е направен за да намразиш китарата си докато не разбереш как да го сетъпваш, а то всъщност не е толкова трудно...напиши Floyd Rose setup в youtube.com и има няколко мнооого полезни филмчета! значи превеждам ти няколко нещица предварително: 4-та пружина не ти трябва ако струните ти не са по-дебели от .10, в едното филмче пича използва лъжица да си закрепи флойда...НЕ ГО ПРАВИ аз го правя с дебел картон...защото може да се нарани финиша! ааа понеже сега прочетох и поста на колегата отгоре... има и други начини ...ето линка към въпросното видео надявам се да е полезно(естествено, че е) ... < ТОВА Е ПО ЛЕСНИЯТ НАЧИН
  23. Martyr

    Breakpoint - Soulfire Cover

    Най-добрите
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.