YJM Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 Най-после пристигнаха след дълго чакане. DiMarzio PAF Pro DiMarzio FRED Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 Те т'ва са най-яките пикапи ЕВЪР!!! Честито! Цитирай
bratmito Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 Оп,мараба приятелю,не съм го продал.Винтиджа е страхотна китара и не възнамерявам да я продавам .Айде,трябва да се видим и ще почерпя!!!Пък и ти щом ще имаш повод да почерпиш скоро... Първо,честито!Няколко пъти съм сънувал мокри сънища с Гибсъни,та бая завиждам! А би ли споделил за разликата между Винтиджа и "Дъ риъл тинг".Толквоа ли е голяма разликата,колкото и цената и въобще какво ти е мнението за двата инструмента,понеже имам Винтидж и искам да си въобразявам,че свиря на Гибсън. Цитирай
YJM Отговорено Май 2, 2008 Отговорено Май 2, 2008 Те т'ва са най-яките пикапи ЕВЪР!!! Честито! 10x Наистина китарата ми зазвуча по съвсем различен начин и много ми допаднаха тези адаптери Цитирай
luter Отговорено Май 2, 2008 Отговорено Май 2, 2008 Най-после си взех нещо свястно дето да се свири с него.Squier Standard Stratocaster за 360лв. В магазина успях само един път да дрънна на нея през един усилвател Marshall.Току-що се връщам с нея вкъщи и нямам нито кабел, нито усилвател и т.н. Имам само няколко въпроса: 1. Забелязах при адаптерите, че едни цилиндрични неща при тях не са равномерни.Тоест едни са изкарани повече, други по-малко.Не знам дали това е нормално за китарите. 2.Възможно ли е тази китара да струва 360 лв? Тази китара по-добра ли е от Squier Affinity Strat? 3.Когато дрънкам на струните когато китарата не е включена, те бръждят и явно се опират в грифа.Това нормално ли е? Ето и снимки: Моля обърнете внимание! Цитирай
TONY Отговорено Май 2, 2008 Отговорено Май 2, 2008 1. - така трябва да бъде ( за тип стратокастер със сингли) 2. - да 3. - да, купи си и усилвател (или процесор, ефект със спийкър симулация, за директно вклюване към ПС, хай-фай) и не бъзикай китарата ( в смисъл да ръчкаш по нея, най много да и развалиш сетването), свири със здраве на нея. Цитирай
luter Отговорено Май 2, 2008 Отговорено Май 2, 2008 1. - така трябва да бъде ( за тип стратокастер със сингли)2. - да 3. - да, купи си и усилвател (или процесор, ефект със спийкър симулация, за директно вклюване към ПС, хай-фай) и не бъзикай китарата ( в смисъл да ръчкаш по нея, най много да и развалиш сетването), свири със здраве на нея. Благодаря за отговорите, но това какво ще рече.Да не завинтвам ръчката за тремолото ли? Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 2, 2008 Отговорено Май 2, 2008 ^Не,да не ръчкаш тръсрода и винтовете по тремолото,ако не ти е ясно какво правиш. Цитирай
Overdrive Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 (Редактирано) супер си е за парите, това е една класа над афинити откъде я взе толкова тънко? Редактирано Май 3, 2008 от Overdrive Цитирай
luter Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 Ами аз съм от Варна. Магазина не знам как се казва точно, но всички го наричат "магазина на Канев".И преди ми е правило впечатление че там има някои неща, които ги няма другаде във Варна.Благодаря за инфото. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 Ето наи-сетне активния ми стратокастер . Малко е объркана схемата , но добре стана Ето и малко снимки http://img.data.bg/i.php?show=936478&ctrl_id=f9xpln#img http://img.data.bg/i.php?show=936500&ctrl_id=uwqm48#img http://img.data.bg/i.php?show=936504&ctrl_id=8ni99x#img Цитирай
Liquid Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 (Редактирано) ^ Поздравления! Чувал съм обаче, че комбинацията пасивни + активни адаптери води до някои ужасяващи последствия. Предполагам ключето е за избор между ЕМГ и сток адаптерите, а не само за вкл. и изкл. на ЕМГ-то. Имам предвид дали е възможно и двете да работят заедно? едит: А, да и си го поставил наобратно. Не че нещо, но нека разбирачите във форума се изкажат по-конкретно. Редактирано Май 4, 2008 от Liquid Цитирай
Overdrive Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 поставянето на обратно променя тангенциалното сечение на магнитния накрайник на адаптера, което води до промени в проекцията му върху ъгъла между струната и тялото, което от своя страна прави невъзможно свиренето на сиик ен дистрой а последствията от активни+пасивни адаптери може да са пагубни - запалване на кабела или запалване на кубето+всичко свързано към 220в мрежата до трафопоста Цитирай
Recommended Posts