DaftFunk Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Аз па си купих перце Dunlop ;-) ма си жуля с Picato-то. Аааа и Proel Wah пидал / оти нема пари за край бейби / Цитирай
banov Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 купих си един руски дилей lelь много яко свири и най накрая си купих тая пуста metal zone.сега се усмихвам щастливо. Цитирай
banov Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 е това ве4е си е постижение пи4а със seymour duncana ме изкефи.и аз си ме4тая за два такива ама ме4ти. Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 И аз да не остана назад ОТдавна планирах закупуване на банджо и най-накрая се сдобих с ей този сладур: Преди малко записах кратък откъс с него и 6те го пусна тук като го обърна към МР3. И понеже банджото вървяло с хармоники паралелно взех и този сет с диатони4ни хармоники (об6то 12 на брой за всяка тоналност) Не знам, но мноооооооооооооооооого се кефя! А-йе!! :metalist: Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Данчо, сори за лаическия въпрос, ама банджото не е ли с 4 струни? Честито, изглежда муцинка. Нещо кънтри-метъл, а? Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Данчо, сори за лаическия въпрос, ама банджото не е ли с 4 струни?Честито, изглежда муцинка. Нещо кънтри-метъл, а? Да, има с 4, 5 и 6 струни. По-нагоре ве4е не ги следя Това, което аз си взех е тъй наре4еното "китарно-банджо". С него ми е по-лесно, а и имам пове4е струни. Не, 4е не можех да взема и 4 или 5 струнно, но това по-универсално ми се стори и затова на него се спрях. А и да ти кажа 4естно, го взех 4исто ново от Англия за ... по4ти без пари... Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Пусни запис с него. Пуснах о6те в4ера на Г-Мейл-а Цитирай
DILETANT Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 Еее страхотно, честит да ти е Боса. Цитирай
synchu Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 ха честито и от мен знам че отдавна се беше наточил Със здраве и любоф да си го експлоатираш ... show'em who's da boss, както се казва Цитирай
Recommended Posts