Sign in to follow this
Followers
0
-
Similar Content
-
By storm_chaser
Здравейте,
Бихте ли препоръчали моля добри студия за звукозапис в София, с изключение на Графити ( те са си супер, но търся какви други варианти има налични в София) ? Благодаря предварително за всеки отговор!
-
By Stiliyan_Rinkov
Здравейте!
Въпросът ми е дали ако имам студио и искам да изкарвам пари чрез него, какво друго освен регистрирана фирма за обявяване на печалбите, ми трябва? Чувал съм нещо за разрешение от Профон и Мюзикаутор, но не съм сигурен. Благодаря за отговорите
-
By boqng
Здравейте,
не знам дали това е точното място, на което да пиша, но друго не намерих. Извинявам се предварително, ако вече има подобна тема, но не намерих. И така, направо на въпроса. Предлагат ми 2 професионални мониторни колони Behringer B2030P. Да попитам, струва ли си да ги купя? Човека ми ги дава за 250 лв двете. Даде ми снимки на тях. Изглеждат запазени. Преди да ги взема, ще ги тествам лично с него. Въпроса е, какво ви е мнението за тях? Какъв усилвател ми трябва? Надеждни ли са? Имам предвид, дали няма да дадат някакъв дефект след месец - два, или нещо подобно? Какво да гледам, за да разбера дали имат някакъв дефект, или нещо подобно? Как им е звука? Според вас имам предвид! Как е баса? Ако се сетите за нещо да допълните, ще го прочета с удоволствие!
Благодаря предварително!
Лек ден!
-
By Zazzle
Здравейте на всички,
Нов съм в форума и неможах да намеря къде точно да постна темата.
От скоро и аз като други реших да си направя студио /иначе трябва да спра да се занимавам поради липса на свободно пространство/ долу в мазето. Въпроса ми е. Тъй като мазето се намира на -1 етаж и над или около него няма апартаменти или живущи хора на които да преча, нунжно ли ми е да го шумоизолирам или мога да си направя само акустично третиране на помещението?
Мазето е малко 2,30 x 1,98 x 2,60 и е изградено от 3 тухлени и една бетонна стена + бетонен покрив и под.
Целта ми е да няма ехо и звука да е чист, за да могат да се взимат адекватни решения при миксирането и създаването на звуци независимо колко ще се разпростира навън звука. Естествено това би облекчило и финансовата инвестиция, което не е малко, но не е и водещото.
От скоро се интересувам от темата, прочел съм не много голямо количество материали за това се извинявам ако питането ми е малко "балъшко".
Поздрави,
Димитър
-
By Информация
Здравейте, колеги. Съвсем пресен съм и искам да си направя домашно студио.
За момента съм взел компютър, стойка, поп филтър, кори за яйца, монитори и слушалки.
Разполагам с още 300 лева, въпроса ми е каква аудио карта и какъв микрофон да си взема, и също така как се връзват микрофона и аудио картата? Нужен ли ми е миксер? Какви кабели са ми нужни още? И нужно ли ми е нещо друго?
Благодаря ви предварително .
-