Jordan_J Отговорено Февруари 8, 2013 Отговорено Февруари 8, 2013 (Редактирано) Честито на всички за придобивките. Много готини творчески мигове да изпитате с тях и със здраве да си ги ползвате! И аз участвам беззащитно с едно устройство ... Редактирано Февруари 8, 2013 от visiondann 2 Цитирай
Joel Отговорено Февруари 20, 2013 Отговорено Февруари 20, 2013 Proud owner of the t.bone SC 400 Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 31, 2013 Автор Отговорено Март 31, 2013 Попълнението към тракинг станцията : Цитирай
Reckless Отговорено Април 8, 2013 Отговорено Април 8, 2013 (Редактирано) Понеже съм си фен на Steinberg... Редактирано Април 8, 2013 от Reckless 1 Цитирай
bmo Отговорено Юни 14, 2013 Отговорено Юни 14, 2013 (Редактирано) Отдавна не се бях глезил с нещо ново. Масивна изработка, основните му функции се схващат за 5 минути, но остава неприятното чувство, че клони по-скоро към играчка,отколкото към сериозен синт. Редактирано Юни 14, 2013 от bmo 1 Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 18, 2013 Автор Отговорено Юли 18, 2013 Започвам да изнаглявам , ама и едно микрофонче добавих - Joemeek 47a Цитирай
RaverWild Отговорено Август 7, 2013 Отговорено Август 7, 2013 Отдавна не се бях глезил с нещо ново. Масивна изработка, основните му функции се схващат за 5 минути, но остава неприятното чувство, че клони по-скоро към играчка,отколкото към сериозен синт. Браво, още повече виждам че си взел новия (или поне снимката е на новия модел). Това е нещо което съм предвидил за по-късно тая година, че първо изпазарих малко на изплащане и имам да се оправям с това, отделно вече имам и нов модел синтезатор тип "Бебе" дето и без бутон издава звуци, трето по тая причина жената не работи и финансите се ограничиха. Демонстрирай нещо с него де, след петата минута трябва да си в състояние да си направил нещо вече. Поне хубавото му е че се усеща повече като играчка отколкото машина Цитирай
bmo Отговорено Август 7, 2013 Отговорено Август 7, 2013 Да ти е жив и здрав синтезатора. Да, новият модел е - с плюса. А що се отнася до демонстрациите, малко ме надценяваш. Принципното схващане съвсем не означава моментална способност за справяне на практика. Това ми е първата джаджа през живота с тъч скрийн - досега дори и телефон такъв не съм ползвал и ми е малко странно. Трябва да се пипа доста презицно, защото леко натискане встрани, задейства друг сектор от екрана и се получава дразнещ резултат. Не знам дали не ме иронизираш с последното си изречение, но личното ми усещане в началото беше точно такова. Явно има и различни други функции "под повърхността", ако мога така да се изразя. Трябва да седна и да чета упътването за повечето от тях. Още не съм наясно какво точно например се прави с осемте бутона над тъч скрийна. Засега само сменям програмите с тях. Цитирай
boreto Отговорено Август 8, 2013 Отговорено Август 8, 2013 Купих си преди няколко месеца Focusrite Saffire Pro 40, но чак сега се присетих да се похваля. 3 Цитирай
RaverWild Отговорено Август 9, 2013 Отговорено Август 9, 2013 Да ти е жив и здрав синтезатора. Да, новият модел е - с плюса. А що се отнася до демонстрациите, малко ме надценяваш. Принципното схващане съвсем не означава моментална способност за справяне на практика. Това ми е първата джаджа през живота с тъч скрийн - досега дори и телефон такъв не съм ползвал и ми е малко странно. Трябва да се пипа доста презицно, защото леко натискане встрани, задейства друг сектор от екрана и се получава дразнещ резултат. Не знам дали не ме иронизираш с последното си изречение, но личното ми усещане в началото беше точно такова. Явно има и различни други функции "под повърхността", ако мога така да се изразя. Трябва да седна и да чета упътването за повечето от тях. Още не съм наясно какво точно например се прави с осемте бутона над тъч скрийна. Засега само сменям програмите с тях. Мерси и не те иронизирам. Това е най-лесната джаджа дето съм пипал. Бутоните - не знам - не съм чел документацията. Но ако не се лъжа, тия 8 бутона са за запаметяване на любимите програми, щото програмите принципно се сменяха с едната от врътките. Долните бутони са за запаметяване на фрагмент. С включване и изключване на тия бутони става нещо като микс на 4 фрагмента. Отделно имаш вграден миксер 4те фрагмента с каква сила да звучат, ама не знам от къде се включва. Аз това разбрах за 20те минути цъкане в магазина. Само че съм цъкал стария модел. Този последно като ходих (а то беше отдавна, поне преди 2 месеца), още не го бяха докарали. Цитирай
musicman Отговорено Август 12, 2013 Отговорено Август 12, 2013 ^ Тези фрагменти се наричат луупове. Но влизаме в офтопик. Това нещо си заслужава отделна тема според мен но айде като се съберем повече потребители Иначе и аз скоро мисля да взема + версията, от старата също съм много доволен. Цитирай
Reckless Отговорено Август 26, 2013 Отговорено Август 26, 2013 (Редактирано) Audio Technica ATH M50 https://www.dropbox.com/s/nsqotc2bs0dfskw/Audio%20Techinica%20ATH%20M50.jpg Редактирано Август 26, 2013 от Reckless 1 Цитирай
Recommended Posts