Baby Thomas Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 Ми не е тей. На Кръстопът миналата година имаше амнайсе човека с процове. Един-двама свириха клийн дивотии и беше ОК. Но метълистите просто не е истина каква гнусотия предложиха. Едно и също помещение и РА. Как па един не се намери да ни покаже как може да се свирят жици с драйв от проца? А? Един от големите свирещ основно с проц - Крис Бродерик (Мегадет). Аре някой да си купи най-сетне AxeFX, че да видим верно може ли или не може да свири. Цитирай
Yves Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 (Редактирано) ^ Еми нали ти казвам, че който не може явно просто толкова си може. След като няколко човека успяват, явно е възможно, така че грешката е в тия дето не могат. Мръдни утре до София да ги чуеш Брейзъните и ще видиш, че Гяволът не е толкова черен Е Бродерик свири с проц, щото Мъстейн му забранил да свири с Енгл (и със 7-струнна също) Редактирано Септември 17, 2010 от Yves Цитирай
MrDeath Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 Baby Thomas, гнусотия викаш. И на Ликуид пеншън също от гт-10та а? Ми дай най-накрая да го чуем твоя металски, режещ глави, непроцесорен звук да видим аджеба за кво става въпрос, че да прогледнем и да станем барабанисти. Цитирай
pampi Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 (Редактирано) Ми не е тей. На Кръстопът миналата година имаше амнайсе човека с процове. Един-двама свириха клийн дивотии и беше ОК. Но метълистите просто не е истина каква гнусотия предложиха. Едно и също помещение и РА. Как па един не се намери да ни покаже как може да се свирят жици с драйв от проца? А? Всъщност никъде в заглавието не фигурира думата АМП. Тя заедно с китарата и свирача са други части от веригата... В тая тема не се сравнява драйва на процесора и тоя от АМП!!! Не се сравняват процесор в централното и АМП с микрофон. Сравнява се танца върху камиончетата с готови бленди от процесора. Сравняват се качествата на модулиращите ефекти от камиончета и такива от процесор... За да е мега ясно на всички лампа ман'яци ето ви един въпрос: Какво да си включа във АМПа, 10+ камиончета или процесор? Редактирано Септември 17, 2010 от pampi Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 Отговорът би трябвало да е очевиден, предвид постовете в темата Никой няма нужда от съвет или обмяна на информация, защото всички знаят най добре и място за компромиси няма Моето мнение е, че всеки трябва да свири с каквото му е кеф, колкото му носи бюджета и колкото чува Цитирай
liquid_death Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 ^Ха така! @aitapeapea - определено ще те черщя с поне по бира, за да се извиня за остротата си @Baby Thomas - хай-гейн с процесор няма как да те впечатли Цитирай
Slacoth Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 поредната тема за камьони с/у процесори започна да залязва прави впечатление, че водещо при избора е понятието "мобилност", според мен обаче камьоните имат друг доста по-аргументиран проблем, а именно "управление" не всеки е участвал във формации като "lord of the dance" и дилемата при камьоните обикновено е следната: дали първо да си изключа дистъра и после да пусна хоруса, или обратното - първо да включа хоруса и после да изключа дистъра в първия случай става грозно, а във втория хоруса вдига нивото line selector-ите струват колкото два камьона от същата серия и за мен не са удачна алтернатива вие как намирате този проблем за проблем? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 Baby Thomas, гнусотия викаш. И на Ликуид пеншън също от гт-10та а? Ми дай най-накрая да го чуем твоя металски, режещ глави, непроцесорен звук да видим аджеба за кво става въпрос, че да прогледнем и да станем барабанисти. И Ликуид ГТ-то, да. Няма смисъл да виждаш и чуваш моя, мога да ти дам примери отново от него ивент (същото помещение и РА) - фенът с Пийви Валвкинг главата и кабинета. Той най-много ми хареса като китарен саунд. Също и фенът от Силует, но неговото не е хай-гейн или метъл. Но отново истински як китарен саунд! Цитирай
MrDeath Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 (Редактирано) Оф аре пак се почна с глупостите, ами ако аз кажа, че не е така кво прайм м? Моето мнение срещу твоето. То е ясно, че като има амп, няма нужда от друго, то и стомпбоксовете са направени с цел имитиране на претоварен амп (драйвовете), ясно е, че като имаш кинти си купуваш ампа, ако нямаш взимаш симулация (процесор) или каквото си прецениш. То просто изначалната идея да се противопоставят процесори на камиони е ултраглупава, както и радикалните изказвания на някои хора, сякаш тяхната дума е закон. Редактирано Септември 17, 2010 от MrDeath Цитирай
Bobolin Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 Без никой да се обижда, пък и да се обиди няма да се трогна, ми е точно през това за което си мислете, кое е по-добро - процесор или педали (не в оня смисъл). Аз си свиря в къщи за кеф, използвам процесор и се размазвам от наслада. От там нататък тоя спор за мен е леко инфантелен, но определено ме забавлява да го чета. Цитирай
preIbanez Отговорено Септември 20, 2010 Отговорено Септември 20, 2010 ..."в спора се ражда истината" явно не е напразно твърдение...дискусията ме убеди да си взема допълнително нов моделинг процесор... Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 20, 2010 Отговорено Септември 20, 2010 Аз си свиря в къщи за кеф, използвам процесор и се размазвам от насладаЕ за това иде реч - за в къщи става. Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 20, 2010 Отговорено Септември 20, 2010 (Редактирано) Ето хай гейн саунд със емулация. По-важно е как свирим, а не с какво. Редактирано Септември 20, 2010 от Black Bird Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 20, 2010 Отговорено Септември 20, 2010 Съвсем правилно, но при нас рядко става въпрос за това как свирим , това си е типична особеност на нашия форум Цитирай
Fashion Отговорено Септември 20, 2010 Отговорено Септември 20, 2010 Разбира се свиренето е основната част, но ако върви заедно с качествена техника крайния резултат може да е по-висок. Няма да забравя при Кремона и Орфей какви разлики имаше в качеството и какъв стимул за мен беше, като се сдобих с по-качествена китара. Същото важеше и за правените дистове, и първия ми Бос ефект. Наложи се да променям доста от начина си на свирене в последствие. Затова мисля, че ще от полза за начинаещите да четат темата и да правят своите изводи. Поне сега информания има много, знаещите и можещите във форума също не са малко, да има само желание за свирене. А дано! Малко се отклоних от темата, извинете ме. Цитирай
Recommended Posts