panhead Отговорено Декември 27, 2014 Отговорено Декември 27, 2014 Весели празници, Коце! Да си жив и здрав и с все по-добри неща да ни радваш! 3 Цитирай
BassTraffic Отговорено Януари 4, 2015 Автор Отговорено Януари 4, 2015 "REV II" е модел, който направих на базата на своя предшественик "Revelation". Промених много неща: визия, технически детайли, електроника. Промени, които някой от колегите във Форума успяха да видят и пипнат по време на събирането на басиситие в репетиционната на Илийката и могат да споделят впечатление дори. Честитна Нова Година! 7 Цитирай
evernas Отговорено Януари 5, 2015 Отговорено Януари 5, 2015 Предполагам,че звучи също така,както и изглежда,супер.Комбинацията между Нол и Хьосел винаги ми е звучала убийственно,пък и твоя майсторлък,Коце "за капак",насочва към едно доста добро "комбо".Може ли да обясниш на две-на три как постигна този цвят?Лично на мен много ми допада това,че дървото под лака и боята си личи.Ще ми се да му "вкарам" едни ръце,чак ме засърбяха ...... .Едно голямо СтарЗагорско - йеваала! П.С. За много години ,да си жив и здрав и много да ни раздваш занапред! Цитирай
pioneer 306c Отговорено Май 11, 2015 Отговорено Май 11, 2015 (Редактирано) Да се похваля и аз с новата ми KD придобивка . . Благодаря ти , за прекрасния инструмент !!! Редактирано Май 11, 2015 от pioneer 306c 13 Цитирай
Dean Отговорено Май 11, 2015 Отговорено Май 11, 2015 (Редактирано) Бравос! Дай спецификации за Explorer-a де . Редактирано Май 11, 2015 от Dean Цитирай
Heartman Отговорено Май 12, 2015 Отговорено Май 12, 2015 Красива работа! Така наобратно малко ми е трудно да я възприема, ама за левичар си е удовлетворение. Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 13, 2015 Отговорено Май 13, 2015 Красавица! Само ми е интересно защо няма капаче на рода,не го възприемайте като заяждане,моля. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 13, 2015 Отговорено Май 13, 2015 ^^^Много фенска китара, с отличен външен вид, загатващ една седемдесетарска нотка. Браво на Коцето! Как ти се струва, на звук? Цитирай
pioneer 306c Отговорено Май 13, 2015 Отговорено Май 13, 2015 Бравос! Дай спецификации за Explorer-a де . Нектру както се вижда от снимките 22 прага фингърборда палисандър гриф явор/клен крилата на тялото са от махагон топ клен финиш полиестерен лак адаптерите са EMG 81TW на нек позиция & 89 TW на бридж ,делят се на сингли Красавица! Само ми е интересно защо няма капаче на рода,не го възприемайте като заяждане,моля. Аз така поисках ...така ме кефи повече ^^^Много фенска китара, с отличен външен вид, загатващ една седемдесетарска нотка. Браво на Коцето! Как ти се струва, на звук? Звука е перфектния за мен, хем по джиджит хем по рокаджийски когато са в сингъл режим EMG-тата 2 Цитирай
jabs Отговорено Октомври 7, 2015 Отговорено Октомври 7, 2015 (Редактирано) Коце! Идва ми да напиша "Коцето е бог", но някой ме е преварил и го е написал за Ерик Имам една китара, яката работа, Фендер. Нещо й липсваше. Отиде при Коцето и вече нищо не й липсва. Това е. Нямам какво повече да напиша. Благодаря, Майсторе ! Редактирано Октомври 7, 2015 от jabs 4 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 8, 2015 Отговорено Октомври 8, 2015 Не го пиши, че после трябва да правим заграждения да не се появи някое куче да го препикае (както картинката с Клептън). 1 Цитирай
jabs Отговорено Октомври 14, 2015 Отговорено Октомври 14, 2015 Коце, да си жиф и здраф ! Жената да те слуша, благата ракийка да не свършва, както и качествената дървесина ! Ха честит ружден ден ! Цитирай
mita4eto1977 Отговорено Октомври 14, 2015 Отговорено Октомври 14, 2015 Честит Рожден Ден!Жив и Здрав!Наздраве! Цитирай
Recommended Posts