Jump to content
Българският форум за музиканти

mita4eto1977

Members
  • Мнения

    100
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mita4eto1977

  1. Да дам моите 5 стотинки! Реши първо какво ще управляваш ( ефект-процесор, камиончета или и двете)! Всичко си има решение и начин за управление пример - аз ползвам преамп който няма миди но го управлявам с други неща в чейна които са по миди с една команда за всички чрез миди суйч. Дай отправна точка! На този етап не виждам смисъл да харчиш пари за неща които си искат четене, в момента в който си представиш движението на командния сигнал и кое как ще преобразуваш от едно в друго започвай да питаш и да купуваш! Вариант 2- събираш всичко в насипно състояние, отиваш при някой който може и си плащаш, черпиш и тн.!Поздрави!
  2. Ами нямам снимки, ама имам видео! Поздрави! https://www.facebook.com/ruseclinics/videos/337197626734020/
  3. Здравейте, да попитам аз ! Ако ползвам схемата (която съм качил като линк) и не свържа тон пота който съм оградил с червена елипса мога ли да предположа че ще е в позиция отворен а не затворен като звук имам предвид? http://upload-pictures.info/share-5305_588C60E5.html Благодаря за вниманието!
  4. Първо нагласи тремолото да е хоризонтално и ако не искаш да ти вдига строя не дърпай струните като ги слагаш.Сега както си ги дърпал вече натисни тремолото да отпусне струните 2-3 пъти и настрой пак така и настрой и като бендваш ще ти пада строя но като натиснеш тремолото да охлаби струните строя ще се върне. С две думи след бенд или опън нагоре на тремолото трябва да отпуснеш с тремолото струните за да се върне строя.Поздрави!
  5. Все си мислех, че съм широко скроен! Явно съм грешил ужасно! Исдизлав!
  6. Обвиних първо нея, но по нея нищо не е мръднало! Другото устройство което също управлявам с нея си бачка.Ще го мисля може и G-то да се е прецакало. Странното е че никъде не открих по форумите някой с подобен проблем.
  7. Здравейте, имам странен проблем който не мога да реша. Управлявам си рига от fcb 1010 като сплитвам midi сигнала към G major - а и към midi суйч който ми управлява предусилвателя. Всичко е работило до сега 1 година без проблем. От седмица насам G-то спира да взема командата за смяна на пресетите но не забива защото функциите си работят ръчно. След минута всичко е ок и така 2-3 часа. Един път ми направи впечатление че му пускам PC 5 а той отива на пресет 7 при повторно натискане се оправи.Смених всички кабели.Тока ми е през ups и нямам колебания. Лифтнат съм от заземяването.Някой с идея?
  8. Като се замисля най мразя - Mesa Mark v
  9. Лаптопа на high performance в хардуер и звук.
  10. Честит Рожден Ден!Жив и Здрав!Наздраве!
  11. Прекрасно е! Поздрави!
  12. Край, остана само окабеляването! http://mita4eto1977.snimka.bg/humor/izo-final.880179.36056014
  13. Продължението, поздрави!- http://mita4eto1977.snimka.bg/humor/izo-prod-ljenieto.880013
  14. Началото - голямо коване и рязане падна! http://mita4eto1977.snimka.bg/hobby/izo.879234
  15. Много прилича на проблемен кабел. Поздрави!
  16. Единият ми амп е бугера инфиниум и имам 2-3 изгорели бушона за 1 година мониторинга е коректен светна ми единия диод на 4-та лампа и започнах да и сменям мястото на лампата и винаги си я засичаше като проблемна на новото място. Това дали удължава живота на лампите не мога да кажа,взех си сега JJ ще видя колко ще изкарат. Относно звука на бугерата може много да се говори без да се спори, все пак си е въпрос на вкус.За мен е супер гъвкъв и мога да направя какъвто тон си реша докато с много други марки не е така или поне аз не мога . Поздрави!
  17. Ниските нива на усилвателя са прекрасни за моето ухо въпросът е - ако сложа говорител 50 вата 8 ома превключа от главата също на 8 ома и усиля на едно ще гръмне ли нещо или всичко ще е ок. По моята си логика не би трябвало да има значение с колко говорителя свиря като съм с правилното съпротивление. Ползвам 4х12 и 2х12 и не съм имал проблем защо да имам проблем ако е 1х12. Това е въпроса който ме мъчи! Поздрави!
  18. Това което става ясно от мненията е че бройката не е проблем! Ако нещо може да добавиш-добре си дошъл.
  19. Благодаря! Тревогата ми произлезе от чужд форум където пича обяснява как му загрявал говорителя, и реших да попитам и да чуя мнения!
  20. Ампа е чудесен на ниски нива, въпросът е дали ще има проблем с говорителя ако е един бр.Целта не е да записвам у дома, а да записвам с максимална изолация от външни шумове и по лесно да сменям говорителя за запис. Аз така или иначе не виждам как ще се запише добра китара на максимални нива- примерно реални 80 вата.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.