Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 81
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Супер-дупер е видеото!Поздравявам те!Чесно да си кажа, не се бях замислял до сега какво правя с дясната ръка, но ето какво е било!Видеото действа доста мотивиращо и бих казал, че е обяснено доста добре.Браво, браво! :)

Отговорено

Супер, видеото е страхотно! На първото е слаб звука, но за това има един израз "волюма на мах"  :punk_guitar:

Трудно ми се вижда на мен лично, но пък кое ли е лесно :) Хайде, отивам да свиря, Кольо, благодаря и аз за видеото, определено е в голяма помощ!

Поздрави, Марина :)

Отговорено

Благодаря на всички още веднъж за похвалите, наистина много се радвам, че ви допада. Когато ми остане време, ще гледам да запиша още едно подобно, този път за легато=любимата ми техника :)

Отговорено

видеото е страшно полезно!само мога да добавя,че това е една много малка част от на колето полезните хави!!!така може да забавлява до незнам си кога.даваи и други видеота,ако има време! :)

Отговорено

В допълнение към всичките комплименти, към които се присъединявам :metalist: , искам да кажа че според мен се справяш чудесно с "монолога пред камера". И съдържанието, и предстваянето са на много високо ниво:cheers2:

Отговорено (Редактирано)

Еваларка, много яко уроче, показва нещата наистина. Очакваме следващия урок по импровизация :metalist: .

ПС как записваш едновременно видео от уебкамерата и аудио от друго място?

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено

Много ми хареса видеото и ще си го сложа в букмаркс да мога да го позлвам като ми потрябва. Мисля,че ще е прекрасно ако направиш нещо като поредица за различните видове пикинг. :pray: Както се казваше в клуб НЛО Фала на такъви хора :recourse:

Отговорено
Еваларка, много яко уроче, показва нещата наистина. Очакваме следващия урок по импровизация :recourse: .

ПС как записваш едновременно видео от уебкамерата и аудио от друго място?

Мерси, ще гледам по нататък да врътна още нещо.

Иначе що се отнася до записа, използвам най измислената система в СИВ. Камерата ми издъхна :pray: и се наложи да импровизирам. Видеото идва от вградената в капака на лаптопа ми уебкамера, която обаче за мое учудване достига 1600 на 1200 пиксела резолюция и ако е на светло, 24 фреймрейт на 800 на 600. Браво на Дел. Аудиото е записано с 2 кондензаторни АКГта в Presonus Fireface карта. А за записване използвах просто Movie maker от Уиндоуса, която със сигурност е най балъшката програма, която може да има, но дава възможност за избиране на аудио източника при записване на видео и не прави магарии.

п.п. Благодаря на всички още веднъж за комплиментите

Отговорено

Ехаа супер ;) МНОГО полезно и мутивиращо ;) не съм предполагал, че от 13 минути урок мога да науча повече неща за alternate Picking отколкото от едночасови та и на горе уроци на "големи китаристи" които казват само скиваи сега какво мога и ходи се скрий щото не ставаш :godbless:

Отново мерси за урока супер е и се надявам, че няма да е последния :godbless: