Voidhanger Отговорено Април 13, 2023 Автор Отговорено Април 13, 2023 Ламби, мерсаж 😃 Единия екшън и интонация мога и сам да си ги направя, надявам се да няма нужда от левелинг, ама досега не съм прочел от някой да има такива проблеми. Да ти кажа честно не преследвам никакво звучене, гледам повече да свиря и да мога да правя това, което ми е в главата и да изпитвам удоволствието от удобна китарка. Цитирай
Ламби Отговорено Април 13, 2023 Отговорено Април 13, 2023 Откъм качество на изработка не ми се вярва да има кусури.Праговете са едри и да почти не се износват.Струните и те са стоманени все пак. Цитирай
Voidhanger Отговорено Април 13, 2023 Автор Отговорено Април 13, 2023 Да, това с прагчетата много ме зарадва. Също и че китарата е правена в Корея, вместо в Индонезия. Сигурно няма разлика, но чета, че корейската фабрика е по-дисциплинирана🙂 Цитирай
chris_barnes Отговорено Април 14, 2023 Отговорено Април 14, 2023 Уж няма, но реално има. https://www.youtube.com/watch?v=Eg_0lI0AFEQ&t Цитирай
Voidhanger Отговорено Април 14, 2023 Автор Отговорено Април 14, 2023 Незначителни разлики, но все пак ги има. От Томан ми казаха, че тази е правена в Корея, което ме зарадва. Другия петък ще видим. 1 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 17, 2023 Отговорено Април 17, 2023 (Редактирано) Говорейки си общи приказки за активните адаптери - моят опит е с EMG и SD. Тези Fishman Fluence, аз никогаШ не съм ги пробвал (засега). Може пък и да се окажат добри и за други стилове. Редактирано Април 17, 2023 от Evtim Djerekarov Цитирай
Voidhanger Отговорено Април 17, 2023 Автор Отговорено Април 17, 2023 Абе гледам, че са доста разнообразни, не са само за тресня. Цитирай
Koobenot Отговорено Април 17, 2023 Отговорено Април 17, 2023 Чудил съм се дали няма да станат в джаз контекст, ама звучи твърде изцъклено за вкуса ми. Все едно си сложил "бавен" компресор преди ампа в стил LA2A и си му дал пълна газ ... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 18, 2023 Отговорено Април 18, 2023 Greg Koch има сигначър модел Fishman Fluence. Надявам се няма китарист, който да не знае кой е той. Не е ясно колко пари е взел, за да ги хвали, но пък не мисля че ще ги хвали на вятъра, не изглежда да е от меркантилните типчета. Тей че... може и да стават. П.П. Аз лично се дистанцирам силно от всякакви активни адаптри и препоръки за тях. Пиша го изрично да не стане после "Ма той оня каза, че са яки"... 1 1 Цитирай
Voidhanger Отговорено Април 18, 2023 Автор Отговорено Април 18, 2023 За първи път чувам това име, изпуснал ли съм нещо? Цитирай
Rezachka Отговорено Април 18, 2023 Отговорено Април 18, 2023 Сега на всички бумъри сигурно вече им тече пяна от устата... 1 Цитирай
Voidhanger Отговорено Април 18, 2023 Автор Отговорено Април 18, 2023 (Редактирано) Да не е некаква чикия, като Бонамаса например? Редактирано Април 18, 2023 от Voidhanger Цитирай
Koobenot Отговорено Април 18, 2023 Отговорено Април 18, 2023 (Редактирано) Сега ще ви просветлим ... Грегори Кох е един от най-способните забавни чичаци сред блус средите: Редактирано Април 18, 2023 от Koobenot 1 Цитирай
Voidhanger Отговорено Април 18, 2023 Автор Отговорено Април 18, 2023 Е супер е човечеца бе! нищо общо с мега скучния Бонамаса, връщам си думите! 1 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Април 19, 2023 Отговорено Април 19, 2023 Абе дано да е както Бейби Томас казва и да не е само за рекламата, щото със същия успех рекламира и при IK Multimedia ... за пореден път става ясно, че адаптерите са последния проблем на един свирач, особено ако си мързелив и некадърен като мен ... 1 Цитирай
Recommended Posts