wiseppman Отговорено Април 5, 2017 Автор Отговорено Април 5, 2017 Олеле, не очаквах такава реакция, а и не съм искал да я предизвиквам. Аз си свиря в къщи и ме кефи. Имаме 15 KW апаратура и там също си излиза както на мен си ми харесва. Вие може би няма да се изкефите, но в поста си споменах, че сега сме "самодейци" един вид и свирим за собствено удоволствие. Аз обичам да се заигравам с технологиите, такава всъщност ми е част от работата и затова съм събрал в къщи двайсетина ефекта и процесори. Е, това е така наречения метод опит-грешка. И разбира се, моята субективна оценка. И все пак вярвам, че "който пее, зло не мисли" и ще считам коментарите Ви за полезна информация Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 5, 2017 Отговорено Април 5, 2017 E, дори да ти извадим White Paper как точно работи COSM технологията, това едва ли ще помогне на музикалната самодейност, да не говорим, че мястото за техническа дискусия няма да е в раздел "китара". Цитирай
Ламби Отговорено Април 5, 2017 Отговорено Април 5, 2017 Казваш 15 киловата апаратура какъв ти е чейна там за да се чува ,както ти се иска?Другото няма да го коментирам отпаднало е,като кирпича от строителството.В моя случай бяха най грешно похарчени пари. Цитирай
wiseppman Отговорено Април 5, 2017 Автор Отговорено Април 5, 2017 ^ https://www.4shared.com/account/home.jsp#dir=cb01Jjn1 Много лесно- имам 100 ватово кубе Fishman с 2 клийн канала и си има и TSR лупове и XLR изходи, Затова не ми трябва и DIbox. Понякога, според случая слагам микрофон. Цитирай
wiseppman Отговорено Април 5, 2017 Автор Отговорено Април 5, 2017 Уча се да слагам снимки тук- Фишмана... Цитирай
PlamenM Отговорено Април 6, 2017 Отговорено Април 6, 2017 Аз акъл не ща давам, ама дали този Фишман не е за съвсееееем други цели ....а не за КОСМ технологии... 1 Цитирай
synchu Отговорено Април 6, 2017 Отговорено Април 6, 2017 Да, и понеже този тип процесори, като Бос звучат по-добре при по-широка честотна лента, затова акустичния е подходящ 3 Цитирай
Heartman Отговорено Април 6, 2017 Отговорено Април 6, 2017 (Редактирано) Много съжалявам че го няма в тези класации Ричи Коцен, но мога да намеря доста други класации където го има.Въпросът не е в това.Забеляза ли, колко човека от класациите свирят с Ibanez?Май беше само един.Вай,Стариани,Пол Гилбърт и Анди Тимънс са ми любими от известните китаристи свирещи с Ibanez, но имам и много любими свирещи с неудобните Fender и Gibson.За мен пък Ibanez са неудобни и затова вече нямам такъв.Може ли да дойдеш да ритнеш кошера и да очакваш да не те нажилят?!Съмнявам се че си бил профи някога.Да се кефиш на бос процесор ръгнат в амп за акустична китара... 15киловата апаратура...боже опази... "Мъдростта идва с годините, но понякога годините идват сами." - Оскар Уайлд. Годините май са дошли сами. Редактирано Април 6, 2017 от Heartman 1 Цитирай
wiseppman Отговорено Април 7, 2017 Автор Отговорено Април 7, 2017 Е, не се спори с лордовете на форума. А ампа го ползвам повече за монитор и DI. Цитирай
Ламби Отговорено Април 7, 2017 Отговорено Април 7, 2017 То за друго става ли ампа с Бос отпреде.Продължавай с откриването на топлата вода без енергоизточник. Цитирай
TONY Отговорено Април 7, 2017 Отговорено Април 7, 2017 Няма значение, кой с какво свири, ако си имаш собствени предпочитания. Западните про-та, вероятно и те симпатизират на определини марки, но стане ли дума за ендорсмънт, вероятно първо гледат кой, колко им плаща, и дали изобщо някой ги търси. Така, че китариста Х може да е фен на малката О, обаче ако от някъде му прeдложат договор и кинти, ще свири и ушите му щу пърхат, като криле на пеперудка, особено днешния музикален пазар. Като най- силни в бранша естествно Фендер и Гибсън да плащат най- добре. Какво казал дядото, като го питали, дали бабата му е комунистка - кому ниска, кому вИсОкА, на мен си таман. Ibanez wizard грифовете и на мен са ми супер удобни. 2 Цитирай
wiseppman Отговорено Април 7, 2017 Автор Отговорено Април 7, 2017 Имах 10 свободни минути, за да се опитам да направя темата по-весела. 3 Цитирай
jabs Отговорено Април 7, 2017 Отговорено Април 7, 2017 Готино, ама някаква тресня следваше да е звуков фон Цитирай
Recommended Posts