synchu Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 Както правилно се спомена - това за регионите важи за "някои" софтуери. Със Самплитюд например няма проблем да се купи от Германия или откъдето и да е. За Стайнберг не знам (но предполагам, че също няма проблем!!!), но не виждам какъв е проблема да им се напише един и-мейл и да се пита. Цитирай
Jordan_J Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 @Налбантов, официален представител на Щайнберг във Варна е Илиан Илиев. Този, който записва Николо Коцев и който работи заедно с Нелко Коларов във "Мецофорте Рекърдс". Ако искаш мога да го попитам за цените. Но със сигурност знам, 4е легално продава цялата гама на Щайнберг продукти - включително и хардуери някакви май ... Обади се ако има нещо ... Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 доколкото съм запознат, всяко легално прекарване на софт през граница се обмитява и си готов, поправете ме ако греша Цитирай
Black Bird Отговорено Май 8, 2006 Автор Отговорено Май 8, 2006 плс хелп! Данчо, моля ти се питай... Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 Абе стига бе, чак пък толкова? Е к'во ако искаш примерно с тоя софт да издаваш музика в целия свят примерно, к'во ще трябва да си купиш отделно софта във всяка държава ли? Малко странна е тая работа.. Цитирай
ALBIREO Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 Абе стига бе, чак пък толкова? Е к'во ако искаш примерно с тоя софт да издаваш музика в целия свят примерно, к'во ще трябва да си купиш отделно софта във всяка държава ли? Малко странна е тая работа.. Това е друго - въпросът е къде го ползваш, а и както казасънчо - всичко си зависи от лиценза (то и аз го казах). Ако там пише, че лицензът в България важи само за един град и той е горна оряховица - само там имаш право да го ползваш Цитирай
niki123bg Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 Аз последно се интересувах от SX3 в Алмар. Ето какво ми отговориха: Imame v nali4nost SX3 i cenata mu e 827 Euro s vklu4eno DDS, ako ste student imate 50% namalenie, samo triabva da predstavite dokument.SL3 cenata mu e 413 Euro s vklu4eno DDS, no triabva da 4akate da se dostavi. Това е стара информация (октомври миналата година), може сега да е различно. До колкото знам те са един от сериозните представители на Щайнберг за България. Виж какво казват за себе си: АЛМАР КО е основана през август 1997 год. Още от самото си създаване фирмата е изключителен представител на Steinberg Soft und Hardware GmbH на българския пазар. Малко по-късно ние започнахме внос на продуктите на Waves и Antares и EMU Systems, което ни даде възможността да разширим спектъра на нашите клиенти. Така, че пиши им на info@almar.bg и питай. Нищо няма да ти струва. Цитирай
sw1tched Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 Ето какво ми отговориха: Imame v nali4nost SX3 i cenata mu e 827 Euro s vklu4eno DDS, ako ste student imate 50% namalenie, samo triabva da predstavite dokument.SL3 cenata mu e 413 Euro s vklu4eno DDS, no triabva da 4akate da se dostavi. кви са тея студенти с по 413 euro а това намаление за всички продукти ли е или само за сх3 ? и продават ли се по-стари версии ? sx 1.00 ..нещо от сорта Цитирай
niki123bg Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 Ето какво ми отговориха: Imame v nali4nost SX3 i cenata mu e 827 Euro s vklu4eno DDS, ako ste student imate 50% namalenie, samo triabva da predstavite dokument.SL3 cenata mu e 413 Euro s vklu4eno DDS, no triabva da 4akate da se dostavi. кви са тея студенти с по 413 euro а това намаление за всички продукти ли е или само за сх3 ? и продават ли се по-стари версии ? sx 1.00 ..нещо от сорта Ами това което ми казаха после по телефона беше, че за да си купя с 50% намаление за студент ми трябва студентска книжка, заверена към момента и доказваща, че съм студент. За по стари версии не знам, но малко ме съмнява. Цитирай
ALBIREO Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Ооо, за 400 евро си заслужава да запишеш някаква специалност в университетец Цитирай
niki123bg Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Ооо, за 400 евро си заслужава да запишеш някаква специалност в университетец Абсолютно съм съгласен При това е напълно нормално - никой не оставя отключени врати, ако не иска хората да влизат през тях - т.е. Щайнберг са според мен сто процента на ясно какво значи това в по-бедните държави. Трябва да се има в предвид, че университет навън струва в много пъти повече от тези 400 евро, така че там няма смисъл да се правиш на студент, но за БГ това ни устройва перфектно Цитирай
sw1tched Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Трябва да се има в предвид, че университет навън струва в много пъти повече от тези 400 евро, така че там няма смисъл да се правиш на студент, но за БГ това ни устройва перфектно Дам, и карта за градски транспорт ще си уредиш и в стола може да хапваш за левче Цитирай
LOE Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 827 евро? тия да не са пили веро? Ей това е да си изключителен представител, правиш си квото искаш и никой нищо не може да ти каже... мама им... Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 Хехе, не знаете ли, че Алмар е резачка? В туинса отдавна мина тая дикусия.. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 Що ще си купуваш пък ти легален софт??? Разбирам да имаш някво студио и да се занимаваш професионално, демек да си изкарваш ракията с т'ва.Не знам ма го има и тоя момент, че като дойдат ония с качулките от НСБОП и ааааайде машината отиде, пък покрайнея и квото имаш на CD ли на DVD. Чесно казано мен малко ме е шубе от тея работи. Пък и в момента нали са почнали пак с хайките за музика,софт и кой знае кво още. Цитирай
Recommended Posts