Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Мерси за съвета, все пак ще кажа как си реших проблема, колкото и странно да е решението

Видях че при експорт си използва едим dll файл, и след като го преименувах - нямам проблем

Я пак??!!?!!.....

Отговорено

В devices -> Plug-In Information -> Project Export-Import Plug Ins

e указан един dll file и пътят до него.

След като му промених името - нямам проблеми с експорта

Отговорено (Редактирано)

Ама тоя длл е за експорт в OMF формат, какво бърка той нормалния Audio Mixdown !?

Или ти експортваш в OMF ?

Редактирано от bmmusic
  • 3 weeks later...
Отговорено

търсих ръководство за Кюбеис на бг обаче не намерих , пък ми казаха че някав професор бил направил някакво някои може ли да помогне с нещо , или да каже от къде да гледам някви уроци , за работа с Кюбеис

мерси

Отговорено

Когато просвирвам проект в Кюбейс и същевременно се опитам да отворя независимо какъв прозорец в Уиндоус. звука на плейбека спира. Това се случва, дори когато се опитам да усиля звука от софтуерния миксер на картата. Интересното е че експортването също се прекъсва отида ли на различен прозорец освен кюбейския! Някакви идеи?...

Отговорено

Има си опция за това. Беше нещо от сорта на "Release Audio Driver In Background". Не ме питай къде е точно, че не съм пипал Кюбейс 2 години. :cheers2:

Отговорено

Понеже се ъпгрейтнах с I7, но съм с ХР и се чудя дали ще има проблем с Кюбейс 3 или 5 под Уин7. Понеже съм на края на смесването на албум и се колебая, също така ползвам доста плъгини и ВСТ. Ще ми е полезно всякакво инфо и впечатления от съвместимостта на Win 7 с Cubase 3 или 5, Addictive drums, Drummer 2.0, Hypersonic 2, Waves, Guitar rig, Amplitube и т.н.

Отговорено

Всичко изброено работи перфектно при мен на Win 7 32bit така че без колебания минавай на седмицата и Cubase 5 ;)

Отговорено

Седмицата използва по-добре ресурсите на компютъра, затова я предпочитам пред XP, доста по-бърза е.

Отговорено

Бяха обещали да мръднат аудио процесите нагоре в йерархията, че в ХР е на дъното на цялата камара бози и затова беше крайно неподходящо ХР да се ползва за риъл тайм обработки...

Отговорено

"НАРОДНИЯ" хиперсоник не работи на 64 битови системи. Всичко друго (което НЕ е на донгъл-емулатора от Водата) работи дори по-добре.