antonium Отговорено Ноември 16, 2007 Share Отговорено Ноември 16, 2007 А аз искам само да те попитам...като изкараш спектрограмата...знаеш ли какво да правиш с нея? правя си снимки и стават много яки тапети ползвам Elemental Audio Systems InspectorXL Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Ноември 16, 2007 Share Отговорено Ноември 16, 2007 А защо Кюбейс 4.0 е два пъти по-скъпо от Кюбейс Студио 4.0 ? Това много ми е интересно, понеже тия дни ще купувам ... Иначе промоцията за половин цена (на вече собственици на стари версии) си върви до края на тая година - до 31.12.2007. Така пише в нета. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abstract iv Отговорено Ноември 16, 2007 Share Отговорено Ноември 16, 2007 Защото просто Cubase 4 има повече неща от Cubase Studio 4 ! Тези които ги интересуват какви точно са разликите между двете версии за да преценят коя версия е по-подходяща за тях могат да видят подробна сравнителна таблица тук а също доста инфо можете да намерите и на http://www.steinbergusers.com/cubase/questions.php !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexnous Отговорено Ноември 19, 2007 Share Отговорено Ноември 19, 2007 Slim Slow Slider Sidechain Compressor (Mono&Stereo versions) !!! Супер е, макар че с Cubase 4.1 вече няма нужда от него !!!Може да се изтегли от тук както и всички останали плъгини на Slim Slow Slider: http://www.geocities.jp/webmaster_of_sss/vst/ ВСИЧКИ СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ И СВОБОДНИ ЗА УПОТРЕБА !!!!!!!!! Enjoy !!!!!!!!!!! ...не можах да го подкарам....:-)...но със сигурност на някой ще му свърши работа...... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abstract iv Отговорено Ноември 19, 2007 Share Отговорено Ноември 19, 2007 Slim Slow Slider Sidechain Compressor (Mono&Stereo versions) !!! Супер е, макар че с Cubase 4.1 вече няма нужда от него !!!Може да се изтегли от тук както и всички останали плъгини на Slim Slow Slider: http://www.geocities.jp/webmaster_of_sss/vst/ ВСИЧКИ СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ И СВОБОДНИ ЗА УПОТРЕБА !!!!!!!!! Enjoy !!!!!!!!!!! ...не можах да го подкарам....:-)...но със сигурност на някой ще му свърши работа...... Ами не знам с какво се опитваш да го подкараш, но в случай че се опитваш да го покараш с Кюбейс може да погледнеш ей този туториал : Принципно плъгина не прави сам сайдчейна, за да стане това първо трябва програмата хост да има съпорт за сайдчейнинг какъвто конкретно в Кюбейс дълго време нямаше просто, това се появи като официална функция чак сега в най-последния ъпдейт!!! До преди това единствения начин да се направи сайдчейн с тази програма беше този "заобиколен" начин който е показан във видеото от линка горе, за което се изисква да се зарежда quadro group-трак...! Плюс това се правят настройки и по самия плъгин, той не прави по някакъв автоматизиран метод сайдчейнинга... Относно употребата на този плъгин в други хост-програми съжалявам но не мога да помогна защото не съм запознат с други такива Забележка: За примера във видео-туториала НЕ Е използван този плъгин, той е само показно за схемата на раутинга, но по същата схема се получава сайдчейнинг и със Slim Slow Slider плъгин-а !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Relase Отговорено Ноември 24, 2007 Share Отговорено Ноември 24, 2007 Здравейте , искам да попитам как се настройва метронома да отчита неравноделни времена ,например 9/8 или 11/16 полутах се доста и не можах да го настроя. До сега не ми се беше налагало но сега ми предстои един запис на народна музика и нещо се затрудних,моля помогнете ми. Благодаря предварително ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Reckless Отговорено Ноември 25, 2007 Share Отговорено Ноември 25, 2007 Cubase / Project / Tempo track (Ctrl+T) / и в полето - time signature, там където пише 4/4, маркираш с мишката и си пишеш желания размер, например 9/8, след което метронома, ще ти подава необходимия размер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexnous Отговорено Ноември 27, 2007 Share Отговорено Ноември 27, 2007 ....да ....за размера да//.......но за метронома : контрол + копчето за метроном и излиза меню от което му задаваш как точно да трака метронома...:-) поздрав Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_skull Отговорено Декември 4, 2007 Share Отговорено Декември 4, 2007 днес си зех синт свързвам го с миди кабела към саунд картата(c-media) пускам си кюбейс праа си един миди трак на аутпут слагам hypersonic на инпута - MPU-401 обаче ефект никакъв явно не ми го разпознава оттук нататък кво? (: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mariothecall Отговорено Декември 4, 2007 Share Отговорено Декември 4, 2007 Искам да сложа на Миди Фаил VST инструмент,знам 4е трябва да махна Programs Change за да ми остане новиа VST инструмент но пак се връща на пиано помогнете моляви Skype : mario_thecall912 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Декември 4, 2007 Share Отговорено Декември 4, 2007 Ще пиша по скайп ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 А зареждаш ли пресет в Хайпърсоника? Пробва ли да сложиш на инпута Ол миди инпутс? И ква е картата кажи, как си го вързал, с петици към геймпорт ли ти е кабела? Имаш ли миди он-офф на свирката и включен ли е? На кюбейса оправени ли са ти ВСТ кънекшъните? За друго май не се сещам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_skull Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 кабела е 2 петици към геймпорт установи се че изобщо никъде го няма геймпорта като миди вход дизейбълнах дънната саунд карта са като пусна midi monitor-a ми казва "no MIDI input devices" проблема не е в синта(респективно кабела) защото на друг компютър си бачкаше някой ако е имал такива проблеми да помага (: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Декември 6, 2007 Share Отговорено Декември 6, 2007 А каква е картата, чийто гейморт се опитваш да ползваш? Ако дъното ти има геймпорт , ейбълни дънната карта и пробвай от него. Макар че на гигабайтските дъна трябваше май да им се презапояват 15 пинките, за да тръгне миди. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_skull Отговорено Декември 6, 2007 Share Отговорено Декември 6, 2007 картата горе съм писал - C-Media 4 входа иначе от дъното нямам изведен порт кюбейса намира някъв mpu-401 но той си е на дъното и не приема никъв сигнал от него (: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts