Jump to content
Българският форум за музиканти

Relase

новаци
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    gitar

Relase's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Relase

    NUX Drive Forcel

    Здравейте, колеги! Някой ползвал ли е въпросния педал и има ли някакви коментари за него. Погледах няколко ревюта из Youtube и останах приятно изненадан от звука който вади и цената за която се продава.
  2. Relase

    Boss GT5 to Guitar rig ?

    Благодаря ти за отговора , и аз си мисля че би трябвало да стане ще си поиграя тези дни да видя какво ще стане. Интересно ми е дали с Revalver MK 3 Ще го подкарам. Ако има някакви по-специфични настройки ще ти бъда много благодарен да споделиш. Поздрави !!
  3. Relase

    Boss GT5 to Guitar rig ?

    Здравейте на всички! Въпроса ми е възможно ли е да се използва BOSS GT5 педалера като MIDI контролер, за свирене в реално време с Guitar Rig или други софтуери
  4. Благодаря ти за бързия отговор!!! Мисля че е UST Ето това е което стои и пред мен http://cgi.ebay.co.uk/B-Band-A3T-Preamp-Co...=item41525b6ef5 Тази дългата пластинка трябва да е UST то . Благодаря ти още веднъж , мисля че ще се оправя сам по-нататък
  5. Здравейте, на всички !!! Поръчах си B-Band preamp за акустична китара http://www.b-band.com/index.php?mact=Produ...t01returnid=151 Въпроса ми е някой инсталирвал ли е подобен предусиловател и по-точно : как се поставя самата "лента " под "магарето" имам впредвит трябва ли да се отлепя нещо по тази лента или се монтира директно под плочката на струнита !!!! Извинявам се ако не назовавам нещата с истинските им имена !!!! От Инструкциите които имам за инсталации , не ми стана много ясно!!! Моля ако някой знае как става точно да напише!!! Много ви благодаря за помоща предварително!!!
  6. Relase

    Guitar Rig

    Здравей, настройките не са сложни, но трябва да имаш поне малко понятие от звукови карти и пренасочване на звука. "Страшният звук в колоните ти най-вероятно е от микрофона на SKYPE, затова трябва да избереш линейния вход в който си си включила надявам се китарата си 81.slash е обяснил много добре как, с едно допълнение че на "Sound Playback " трябва да мутнеш " Line in" a на " Sound Recording" трябва да избереш "Line in" Успех
  7. Relase

    M-audio Fast Track Pro

    Всичко си тръгна добре, Благодаря ви за бързите отговори! В Гитар риг избрах ASIO USB Driver . Кой е най-добрия вариант за изход на аудио сигнала? В момента изкарвам сигнала с чинчове от задната страна на картата, но гледах в Youtube клипчета , където някои музиканти са свързали картата през предния изход за слушалки директно в кубето. Какво ви е мнението , кой е наи-добрия вариант? Дали чрез Коксиален кабел или с 2 големи стерео Жака от задния Output на картата? Май станаха много въпросите, за което се извинявам . Поздрави !!!
  8. Relase

    M-audio Fast Track Pro

    Много ти благодаря, абсолютно добре обясняваш,утре ще пробвам! И аз си мислех че нещо бъркам с входовите. Още веднъш благодаря!!!
  9. Relase

    M-audio Fast Track Pro

    Значи, Гитар рига го ползвам като stand alone. Искам да подкарам картата с лаптоп, разбира се не ползвам Asio4all, но при настройките на гитар рига незнам кои точно драйвер да използвам,инсталирам драйверите които си вървят с M-audio- то. Нужно ли е да инсталирвам някакви допълнителни драйвери? А китарата съм я свързал с жак на insert 1 на задния панел на картата. Там ли бъркам? може би трябва да я пусна през микрофонния вход отпред.Не знам!
  10. Relase

    M-audio Fast Track Pro

    Здравейте, на Всички!!! Някой може ли да ми помогне да си направя настройките на M-Audio Fast Track Pro с Guitar rig Преди няколко дена я взех и нещо не мога да изкарам никакъв звук с китарата, до скоро свирех с вградена звукова карта на Creative Sound Blaster и там ми беше ясно , използвах Asio for All ,но тук нещо нестава. Ако някой има такова M-audio и вече е минал по този път ще му бъда много благодарен за малко инфо , какви са точно настройките в guitar rig и изобщо как да изкарам звук с китарата. Благодаря ви
  11. Relase

    Guitar Rig

    @DreamTh: Ъ, пак съм аз с питане... Понеже все още не ми се изясни работата с интерфейсите... На проца (BOSS GT-10) имам MIDI-IN + MIDI-OUT, които са стандартен вход/изход тип "петица"... И понеже саунд-картата ми си е наистина старичка (и евтиничка), нямам никакви MIDI екстри по нея. Но пък мисля, че с гейм-порта може да се направи нещо... Та с 2 думи - можеш ли да ми препоръчаш някакъв преходник? И да ме ориентираш откъде мога да си купя такъв? Благодаря предварително. Да се включа и аз.. Значи отиваш в най-близкия магазин за компютри или в техно-маркет и си поръчваш миди кабел "2 петици от едната страна което си е стандартния миди ,а от другата страна букса за гейм порта. Съществува такъв кабел аз използувам такъв. А за управление на софт чрез външен контролер и на мен ми е много интересно защото имам boss gt 5 който има миди . някой ако е свързвал такъв процесор с някой софт и е станало да свирка щото с гитар рига аз неможах да го направя.
  12. Благодаря за светкавичния отговор,ще видя от къде да я дръпна
  13. Здравейте, на всички ! някой може ли да ми каже има ли софт с който мога да забързвам или забавям теммпото и изсвиреното , да запази тоналноста в която е .Също като при миди траковете, само че аудио. Благодаря на всички!
  14. Relase

    Cubase/Nuendo

    Здравейте , искам да попитам как се настройва метронома да отчита неравноделни времена ,например 9/8 или 11/16 полутах се доста и не можах да го настроя. До сега не ми се беше налагало но сега ми предстои един запис на народна музика и нещо се затрудних,моля помогнете ми. Благодаря предварително !
  15. Благодаря ти ей сега ще пробвам
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.