Evtim Djerekarov Отговорено Септември 28, 2023 Отговорено Септември 28, 2023 Rette, пробвал ли си да чуеш как звучи ел. китара с пасивни адаптори, включена в линеен вход, дори когато нивото уж е добре? 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Март 19 Отговорено Март 19 Доста често THRU изходът на дибоксовете не е буфериран и например при свързване на усилвател към него, целият сигнал страда. Предлагат се и няколко примерни решения на проблема. Цитирай
synchu Отговорено Март 19 Отговорено Март 19 In the quiet words of the Virgin Mary - Come again? В смисъл - Thru изхода в 100% от случаите е директно, буквално, свързан към входа - и никой не го крие - то и така си пише Какъвто е сигнала на входа, такъв е и на Thru - таз трагична физиономия, с молебен за View-та - ай стига Ако DI сигнала страда, проблемът е че не знаем какво правим със сигнала по принцип, а не че Thru изхода е проблем. 3 Цитирай
Koobenot Отговорено Март 19 Отговорено Март 19 ^ На мен никога не ми се е налагало да го ползвам THRU-то, но клипчето беше образователно (поне за мен). Цитирай
musicman Отговорено Март 20 Отговорено Март 20 И аз очаквам thru изхода да е директно свързан с входа. И разбира се, не очаквам нищо да влияе на DI сигнала... Ще пробвам да видя при мен дали ще се получи... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 20 Отговорено Март 20 Е то има две жици от входния до Thru жака, какво да е различно между тях... Цитирай
Koobenot Отговорено Март 20 Отговорено Март 20 Не споря ни най-малко, че THRU-то е директно вързано към входа, отворих и моят, същото е. По-скоро не ми беше минавало през ум, че като вържеш нещо там + главният XLR ще има различен сигнал на изхода ... Цитирай
Recommended Posts