muhtar Отговорено Октомври 22, 2008 Share Отговорено Октомври 22, 2008 Здрасти,и аз имам същия проблем.Само дето съм с AMILO SIEMENS,със оригинални драйвери(ВИСТА).Ако има някой в тоз форум който да помогне ще сме много благодарни.ДА! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 22, 2008 Share Отговорено Октомври 22, 2008 В Кюбейс има една отметка - Release driver when application is in background. В някои ситуации може да ви свърши работа. Но ако искате да звучат едновременно Кюбейс и друг софт - зависи от драйвера как е написан... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Февруари 3, 2009 Share Отговорено Февруари 3, 2009 Значи със обикновена звукова карта съм за момента. Сложил съм си асио драйверите, преди PC-то минавам през hand made бустерче и т.н. Пробвах със revalver, amplitube metal и guitar rig, като и трите програми са екстра за моите изисквания. Въпроса е там че със последните две яко ми режат тона. Значи удрям тон и както си звучи изведнъж спира като отрязан, а със revalvera го няма този проблем, обаче той вкарва адски много шум. Другите две програми няма грам шум. Може ли някой да ме светне защо става така. И другото - тренирам да свиря легато в момента, като почвам с един удар на перото и си карам натам, само че пак става само с revalver, а сдругите не мога да изкарам звук при хамър он и пул оф. Гледах едни уроци на Ричи Котзън и там звука при легатото е брутален. Предполагам че проблемите са ми много (звукова карта, китара, софтуерна резачка) ама все пак да питам и вас за да съм сигурен. 10x Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 3, 2009 Share Отговорено Февруари 3, 2009 Първо - със софт не чакай да извадиш як саунд. Второ - проблемът със спирането на звука най-вероятно идва от нойз гейта. Махни го и пак пробвай, трябва да стане. Но ще имаш също толкова доста шум, както на РеВалвера. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Додо Отговорено Февруари 3, 2009 Share Отговорено Февруари 3, 2009 Имах абсолютно същия проблем с гитар риг и с ревалвера и така и не разбрах как да го оправя. Не е от китарата, нито от кабела. Проблема е някъде в звуковата карта. Появява се и при записи с микрофона. Нямам идея, днес също се мъчих да направя нещо по въпроса, но уви... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Февруари 3, 2009 Share Отговорено Февруари 3, 2009 Ами аз четох за нойс гейта и съм го намалил на нула ама не ще. Единствено с ревалвера става работата да не ми прекъсва тона. Иначе ясно, трябва си едно кубенце да бодна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Февруари 11, 2009 Share Отговорено Февруари 11, 2009 Едно кубенце взимаш и през линейния в компа и от там вече от ревалвер една кабинет симулация и си пич "от секъДе" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Февруари 26, 2009 Share Отговорено Февруари 26, 2009 (Редактирано) Здравейте!!Отскоро започнах да зареждам импулси тук,там през voxengo boogex,и там нямаше никакви проблеми с латенцията.Реших да пробвам въпросния VoxengoPristineSpace и се получи една люта латенция -не ви е работа просто!!!Ако някой може да помогне,ще съм много благодарен.Пробвах какви ли не врътки...Звуковата ми карта е таскам ус 122 и досега латенцията ми се движи от 3-8 мс,което е ясно за всички ,че е почти незабележимо Редактирано Февруари 26, 2009 от sardaesox Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Февруари 27, 2009 Share Отговорено Февруари 27, 2009 Никакви врътки не помагат при плъгини с висока латенция. Тяхното предназначение е да бъдат използвани при смесване и мастеринг, когато хост-програмата автоматично компенсира латенциите. За изпълнения "на живо" - или ниско латентни плъгини, или "желязо". Или пък записваш с подобен нисколатентен плъг, а в процеса на смесване го заместваш с необходимия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Февруари 27, 2009 Автор Share Отговорено Февруари 27, 2009 Горе в дясно натисни това: ? : и там избери Латенцъ +512. След това рестартирай цялата програма в която работиш. И си готов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Февруари 27, 2009 Share Отговорено Февруари 27, 2009 Благодаря,ще го пробвам утре!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Behringer Отговорено Май 11, 2009 Share Отговорено Май 11, 2009 Процесора ми е вързан директно през микрофона и ми дава голямо закъснение. С windows 7 съм от няколко дни... С ХР не правеше такива проблеми. Дори и микрофона като си включа да говоря има забавяне? Идеи? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Май 11, 2009 Share Отговорено Май 11, 2009 Най добре си върни XP, освен ако нямаш някаква супер машина Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
billymilano Отговорено Май 11, 2009 Share Отговорено Май 11, 2009 e защо? 7-ичката си е екстра и е лекичка... обаче драйвери още няма, това и ти е проблема на теб... опитай да изтеглиш някакъв асио4ол Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Behringer Отговорено Май 11, 2009 Share Отговорено Май 11, 2009 Други алтернативи да на windows 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts