Jump to content
Българският форум за музиканти

muhtar

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от muhtar

  1. muhtar

    Jazz Radio Stations Online

    http://delicast.com/radio/jazz
  2. muhtar

    Забавни

    http://www.sinor.ru/~che/grebennikov.htm
  3. muhtar

    Yamaha Go 46

    ДОБРЕ ДЕ,НИКОЙ ЛИ НЕ ЗНАЕ ЗА ТАЗ МАШИНА НЕЩО?
  4. muhtar

    Yamaha Go 46

    Колеги,някой да е чувал за това създание? Впечатления...??? Благодаря ! http://europe.yamaha.com/en/products/music.../?mode=overview
  5. muhtar

    Нещо любимо !

    БРАВО МА СЛАДУРАНО!!! МНОГО Е ГОТИНО
  6. Здрасти,и аз имам същия проблем.Само дето съм с AMILO SIEMENS,със оригинални драйвери(ВИСТА).Ако има някой в тоз форум който да помогне ще сме много благодарни.ДА!
  7. muhtar

    изяви

    LELE KAKO... :guitar:
  8. muhtar

    За Delay-a

    мммммда! аз сьм трубадур и без гореспоменатия ефект и дума не може да става за свирня.изпьлнения на песни с една китара,просто без тоз ефект звучат ужасно,сухо,без никаква пльтност и т.н....НО всичко си има граници-човек трябва да знае как да го използва . :exclaim:
  9. Мойта и казвам ЖЕНА МИ,а на втората ЛуБОВНИЦАТА :green:
  10. :guitar: За мен най-удобни и здрави са PICATO--0.50 или 0.60--за акусти4на китара.Свиря и се чудя как въобще не се изхабяват ,за разлика от другите :think:
  11. мерси за отговора ти,обаче другия проблем е че се късат.досега много рядко сам късал струна.А и като вземем факта,че ги настройвам половин тон по-ниско...
  12. muhtar

    Струни+Море=...;-((

    привет хора.помагайте,щото си е е..ло мамата Взимам си аз комплект струни и си свиря на плажа в едно pub-че.да обаче,на 3-тия ден струните ръждясват,а на 5-тия се късат 1&3-та.купувам си аз нов комплект(разли4на марка струни),свиря-става същата простотия(почти).Та въпроса ми е кажете ми някоя марка струни,дето ще издържат пове4е време,че ми олекна джоба мамка му.Дотук за около месец свирня-по 4 часа на вечер на плажа съм сменил 4 или 5 комплекта струни.свиря с акустична китара.Ей това прави соления възух с метала (даже и микрофона ми хвана ръжда ).Днес си взех D''addario,и довечвра ще ги пробвам,пък дано издържат повече!!! :guitar: айде със здраве и на
  13. muhtar

    място за свирене

    най-добре е в някое читалище с прилична апаратура,6тото ако има наем той ще е символичен и можете да стьржете колкото ви душа желае.С повечко тьрсене се намира-да знайш.а иначе-да репетиционни на час .има и друг вариант-некоя богата фирма да ви хареса и да ви вземе под крилото си и тогаваааааа.... :guitar: :violin:
  14. :killyou: :guitar: Мен пьк ме бОли фара (моля никой да не ме плюе) аз сьм чупил китара (по участия-само ведньж де) и усетих в какво сьстояние изпада човек,така че sorry (защо хората по цял ден седят до казана и варят ракия?и след това я ...сещате се! ,има нещо общо :think: ) става дума ,че пак им е ВЬТРЕШНО.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.