Koobenot Отговорено Май 24, 2023 Share Отговорено Май 24, 2023 - Господинов, кажи триста тридесет и три. - Триста тридесет и три. - Честит "Букър" ти. Честит 24 май! 📚 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solar_sea Отговорено Юни 12, 2023 Share Отговорено Юни 12, 2023 Анкета в уни - моля укажете вашият опит като музикант с една от следните думи - глухар, слухар, сухар Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Юни 12, 2023 Share Отговорено Юни 12, 2023 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 20, 2023 Share Отговорено Юни 20, 2023 Уесли Снайпс отишъл на някакъв официален прием, обаче охраната не го допускала, защото не можала да го разпознае, а си забравил поканата. Казал им той: - Аз съм Уесли Снайпс, актьорът. - Не ви познаваме, господине - отвърнали те, и не го пускали. Въртял се той, въртял се, отишъл до другия вход на събитието и когато и другите охранители не го познали, казал: - Аз съм Леонардо Дикаприо. - Кой, кой? - А бе, Леонардо Дикаприо, дето играе в "Титаник"! - А-а-а, добре! - казали охранителите, въпреки известното съмнение на лицето на единия, и го пуснали. Заговорили се те след това, и единият казал: - А бе, аз да ти кажа, "Титаник" съм го гледал, ама не помня, Дикаприо удави ли се или изгоре... 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Юни 26, 2023 Share Отговорено Юни 26, 2023 По какво да различим фалшив Gibson Les Paul? Ако главата на грифа е здвара, и никога не е лепена, вероятно е фалшификат... 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Юни 26, 2023 Share Отговорено Юни 26, 2023 ^ Наистина ли толкова лесно ли се трошат? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Юни 26, 2023 Share Отговорено Юни 26, 2023 Това си е в кръга на шегата, но и шегата си има основание... https://hazeguitars.com/blog/why-do-gibson-headstocks-break 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 26, 2023 Share Отговорено Юни 26, 2023 Можеш да провериш и в Ютюб за клипчета за ремонт на Гибсън глави, не е като да няма... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Юни 27, 2023 Share Отговорено Юни 27, 2023 "Да се занимаваш с обвързано момиче е по-лесно, защото там конкуренцията е 1:1, иначе със свободните - 1:20." 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Юли 3, 2023 Share Отговорено Юли 3, 2023 За фобиите и имат ли те почва у нас. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 3, 2023 Share Отговорено Юли 3, 2023 (Редактирано) Един социопат починал. Написали на некролога му: "Много ще ни липсва твоето отсъствие. От близките." Редактирано Юли 3, 2023 от Evtim Djerekarov 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Юли 7, 2023 Share Отговорено Юли 7, 2023 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
korifei Отговорено Юли 7, 2023 Share Отговорено Юли 7, 2023 Ето една забавна простотия, която бях забравил ... на БГ може да се преведе като "Луди Пипъл" 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Юли 7, 2023 Share Отговорено Юли 7, 2023 От тия с имитациите най-любими са ми тези. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Юли 12, 2023 Share Отговорено Юли 12, 2023 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts